PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10078377}

Predator: Pogromca zabójców

Predator: Killer of Killers
2025
6,7 5,7 tys. ocen
6,7 10 1 5673
6,6 15 krytyków
Predator: Pogromca zabójców
powrót do forum filmu Predator: Pogromca zabójców

ja wiem, że to niby udaje animację poklatkową, ale oko gracza widzi to inaczej. tego się nie da oglądać jak tak tnie, jakby karta graficzna niedomagała

ocenił(a) film na 3
Zenon_Filus

Dokladnie te same odczucia, scena walki pod woda to jakies 3 fps. Tragedia.

ocenił(a) film na 8
Zenon_Filus

To się ani nie ścina ani nie udaje animacji poklatkowej. Po prostu taki styl animacji, taka estetyka, taka ilość klatek na sekundę. Może się komuś podobać, może się nie podobać. Mi się podobało

ocenił(a) film na 2
Zenon_Filus

Jakbym oglądał Koralgola.

Zenon_Filus

Zgadzam sie... gdyby to było normalne 30fps to co innego...a tu sama ta klatkująca animacja wkur****ła
Ale jest na to rada.  Uzywając vlc media player jak dacie na prędkość odtwarzanie 1.5x to animacja jest juz bliska 30fps i da się oglądać na luzie.    Pomijam fabułe i głupie plot armory itp.  

albert_wesker_filmweb

Filmy i animacje nie mają 30 FPS tylko średnio 23 od jakiś 120 lat

Petrus_fw

mniejsza o te 7 fps... wiadomo o co chodzi

ocenił(a) film na 6
Zenon_Filus

Ja już myślałem, że nowy tv nie domaga. Koszmar dla oczu.

ocenił(a) film na 7
Zenon_Filus

Widzę tu akcje w stylu, jak nie mam się do czego dowalić to sobie coś wymyślę... Słabo... A animacja naprawdę dobra.

ocenił(a) film na 5
Julek_B

Heh dokładnie. Myślę ze na weekendzie byla awantura u niektórych na chacie ze tate skaby tv kupił bo im predator na disneju sie tnie

Zenon_Filus

Dzięki za ostrzeżenie, zwiastun mi wystarczył.

Zenon_Filus

macie za słabe karty graficzne w oczach xd

ocenił(a) film na 6
kolo_103

To jest taki styl animacji, po paru minutach oko powinno się do niego przyzwyczaić i ten efekt przestaje być  widoczny.

Zenon_Filus

Animowany Tomb Raider też tak ścinał i się nie dało go oglądać.

Zenon_Filus

Zgadzam się. Trochę się na ten tytuł nakręciłem ale wcześniej żadnych zapowiedzi nie widziałem. A jak zobaczyłem jakość i styl animacji... Dobry Bobrze... tego nie da się oglądać. Jakaś dziwna maniera jest, że zamiast wysokiej jakosci animacji dostajemy poklatkowe shity albo jakieś inne dziwne stylizacje. W złym kierunku to idzie.