PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8867}
6,4 41 tys. ocen
6,4 10 1 41000
6,0 25 krytyków
Predator 2
powrót do forum filmu Predator 2

Predator 3

użytkownik usunięty

Krążą pogłoski że ma powstać P3, i że reżyserią ma się zająć Robert Rodriguez, ale to tylko pogłoski!!

patrz na:http://www.film.org.pl/sequ ele/predator.html

ocenił(a) film na 3

No, może i będzie ta trzecia część. Ciekawe gdzie tym razem będą ukrywali się Predatorzy bo już dżungla i miasto zajęte :)

użytkownik usunięty
Ultor

ja proponuję aby P3 rozgrywał się na statku.

ocenił(a) film na 10

Fajnie bylo by go znowu zobaczyc bo ta postac jest naprawdy super. Co do statku to moze byc no ale miast jest duzo no i sa jeszcze pustynie i wioski nie wazne gdzie by byl wazne zeby byl dobry film no i oczywiscie PREDATOR w roli glownej :)

ocenił(a) film na 10
miidniight

Kiedyś czytałem że zastanawiają się żeby akcja się działa w Nowym Jorku albo na planecie Predatorów ;) Czyżby Predator zamieniał nam się w Aliens ????:D

W dzisiejszej dobie sequeli, tasiemcow, i ogolnie duzej liczbie trillerow w kinach nakrecenie Predatora3 wcale
nie jest takie glupie, temat nie zostal wyeksploatowany tak jak Obcy i ma wieksze szanse na wlasny rozwoj,
Obcy toczyl sie w oparciu o poczynania glownej bohaterki, w Predatorze tak nie jest przez co daje to wieksze
pole do popisu, szczerze powiedziawszy to wrecz sie dziwie ze jeszcze nikt nie postanowil nakrecic trzeciej
czesci

ocenił(a) film na 7

Kontynuacja Predatora wydaje mi się ciekawszym pomysłem, niż kręcenie piątej części Obcego. Co prawda wymagałoby to ciekawego scenariusza i dobrego reżysera (chciałbym McTiernana, ale Rodriguez też byłby niezłym kandydatem), ale szanse na powstanie niezłego filmu z pewnością większe niż pomysł na ponowne wskrzeszenie Aliena - ten drugi już za często pojawiał się na ekranie, ostatnio w beznadziejnym "AvP" Andersona. Lepiej dać mu spokój, chyba że zabierze się za kręcenie Cameron albo Scott:)

ocenił(a) film na 7

Kontynuacja Predatora wydaje mi się ciekawszym pomysłem, niż kręcenie piątej części Obcego. Co prawda wymagałoby to ciekawego scenariusza i dobrego reżysera (chciałbym McTiernana, ale Rodriguez też byłby niezłym kandydatem), ale szanse na powstanie niezłego filmu z pewnością większe niż pomysł na ponowne wskrzeszenie Aliena - ten drugi już za często pojawiał się na ekranie, ostatnio w beznadziejnym "AvP" Andersona. Lepiej dać mu spokój, chyba że zabierze się za kręcenie Cameron albo Scott:)

ocenił(a) film na 5
Thommy

powinni krecić w warszawie , predzio siedział by se na pałacu kultury i srzelałby w belweder a walczyłby z nim sobowtór czaka norrisa