predator to klasyka kina akcji. Film wrecz kultowy, stanowiacy czesc historii kinematografi.
jest traktowany jako wzor dla wielu innych produkcji.
swietne efekty, swietna rola arnolda. tylko oscara brakuje.
POLECAM.
kto powiedzial, ze po alkoholu czuje sie lepszym ? walisz tutaj takie dziury logiczne, ze szkoda gadac.
To dlaczego się tak cieszycie że będziecie go pić? Pewności siebie Wam brakuje, więc aby mieć jej więcej, sięgacie po alkohol :)
Mam dać 10 bo film jest stary? Arnold zagrał przeciętnie, efekty jak wiemy kiepskie. Kultowy to on może i jest, ale tylko wsród moherów neo.
Oto i niezaprzeczalny dowód waszego podejścia do oceniających film. Po tym co napisałeś już nie mam najmniejszych wątpliwości że dla was trollem jest osoba która nisko oceniła film.
Napisałem jakie są wady filmu więc od razu :
"czyli dalej nie skonczyles z trollowaniem?"
Jest to co najmniej śmieszne i żałosne.
koles ty juz mi i innym dales popis swoich mozliwosci intelektualnych, wiec nie wiem czy znow zaczniesz trollowac, ale chyba zaczynasz piszac, ze ten film jest popularny wsrod mocherow neo... juz zrozumiales.
Kiedy se ściągniesz do laptopa polskie znaki? Bo Twoje posty wuglądają jakby je pisał dzieciak neo. Chociaż może poprostu chcesz pokazywać światu kim jesteś.
niestety nie wiem kiedy ,,se'' sciagne polskie znaki i mam gdzies jak ,,wuglądają'' gowniarzu. i nie spamuj juz.
"niestety nie wiem kiedy ,,se'' sciagne polskie znaki i mam gdzies jak ,,wuglądają'' gowniarzu. i nie spamuj juz".
Widzisz. Jakoś w moich wypowiedziach błędy Ciebie drażnią a sam nawet nie zamierzasz zadbać o estetykę wypowiedzi. To się nazywa hipokryzja.
Ciekawe czy wiesz w ogóle co to jest spam ;)
A co najlepsze - znowu mi odpowiesz ;]
pewnie, ze ci odpowiem. w koncu to moj temat.
nie kretynie, mnie nie draznia twoje bledy, bo mam je gdzies. mialem na celu udowodnienie ci faktu, ze sam nie umiesz pisac, walisz bledy w kazdym zdaniu, a mimo tego czepiasz sie braku polskich liter w moich wypowiedziach.
jestes za tak tepy i nie zalapales o co chodzi ? czy moze odwracasz kota ogonem ?
"koles ty juz mi i innym dales popis swoich mozliwosci intelektualnych, wiec nie wiem czy znow zaczniesz trollowac, ale chyba zaczynasz piszac" że jestem 12-letnim gówniarzem.
Dla Ciebie każdy kontargument jest odwracaniem orzecha ogonem. :X
ech.. zacznij sie rzucac jeszcze raz to zglosze cie i znowu bana dostaniesz. nie bede sie z toba bawil.
Po co ta wymian zdań ? :x) koleś jest albo głupi albo celowo robi złą robotę ...bo jak można oceniać efekty specjalne z lat 80 na płaszczyźnie XXI wieku (nota bene w tamtym czasie były wręcz epokowe ...że już nie wspomnę o kapitalnym stroju preda )
A tu mamy jakiegoś buntownika z wyboru, który musi udowodnić światu, że to co było kiedyś i tak jest nic nie wartę, i tak na prawdę tylko on wie lepiej.
Takie rozmowy są płonne, bo treści argumentacyjnej nie zwierają żadnej., od tak dla zasady powiem, że jesteś brzydkim, ale czemu tak uważam, bo tak ;p
Przecież to fan boy Avatara i wszędzie będzie wygadywał takie bzdury by bardziej podkreślić swoją miłość do jego filmu.
Nie no. A myślałem że jestem chociaż trochę inteligentny. Wierysz w ten stereotyp że doceniam tylko Avatara?
Tak naprawdę to w nic nie wierze a w szczególności to że możesz być inteligentny.To że jesteś fanem Avatara nie trzeba być szczególnie bystrym by dostrzec prawde.
Tak będziesz troll'em, i tu nie chodzi o to czy ktoś jest fanem Predatora czy nie, gdyż film jest po prostu świetny. Avatar przy Predatorze może się schować.
Każda ocena poniżej 7 jest nieobiektywna dla tej produkcji.
I to jest właśnie maniakalny pogląd fanatyków tego przeciętnego (aczkolwiek nie beznadziejnego) filmu. Pozwól że przerobię Twoją wypowiedź :
Tak będziesz troll'em, i tu nie chodzi o to czy ktoś jest fanem Avatara czy nie, gdyż film jest po prostu świetny. Predator przy Avatarze może się schować.
Tak będziesz troll'em, i tu nie chodzi o to czy ktoś jest fanem Transformersów czy nie, gdyż film jest po prostu świetny. Predator przy Transformersach może się schować.
Tak będziesz troll'em, i tu nie chodzi o to czy ktoś jest fanem "Jestem legendą" czy nie, gdyż film jest po prostu świetny. Predator przy "Jestem legendą" może się schować.
Tak będziesz troll'em, i tu nie chodzi o to czy ktoś jest fanem najnowszego King Konga czy nie, gdyż film jest po prostu świetny. Predator przy nowym King Kongu może się schować.
Sam siebie pogrzebałeś.Jak nazwiesz osobie co da niska ocena avatarowi.
Telepie was i tyle.
Jeśli to sensownie uargumentuje, to nie będę się czepiał. Problem że przeciwnicy Avatara piszą bzdury aby zaistnieć.