Predator

The Predator
2018
5,0 33 tys. ocen
5,0 10 1 33275
5,5 30 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

Genialny film, polecam, a ci co mówią że gniot to muszą zmienić lekarstwa albo tak bardzo są przywiązani do obrazu ze swojej młodości z dinozaurami że nie potrafią zaakceptować niczego nowego. Są dynamicze walki, jest humor który do żołnierzy pasuje, i jest przede wszystkim rozwinięcię całej rasy yutja, z osobników którzy myślą tylko o polowaniu nagle ukazuję się obraz naprawde inteligętnej rasy która ma swoje cele i interesy, prowadzi polityke i tworzy naprawde rozwinięte społeczeństwo. W końcu dzikusy z technologią zmieniają się wyspecjalizowanych żołnierzy, dla których polowanie to tylko sprawdzian a nie cel. Naprawde polecam każdemu

ocenił(a) film na 1
SzalonyKurlik

Ile Ty masz lat?

ocenił(a) film na 10
WytrawnyKoneser

Książke piszesz?

SzalonyKurlik

byle ścierwem się podniecać dla mnie masochizm lub czysta głupota

kadim_filmweb

Przecież widzisz jaki koleś ma nick... Ten film może się podobać właśnie szaleńcom :)

Irkens

i tacy właśnie ludzie przykładają rękę do powstawania takich szmir

ocenił(a) film na 10
kadim_filmweb

Jakbyśmy mieli oglądać filmy według waszych konwencji to tv przestałoby istnieć, bo ileż moża w kółko jedno i to samo oglądąć

ocenił(a) film na 10
kadim_filmweb

A co do byle ścierwa, to jest nim ten film w twojej opini. Nikt nie powiedział że twoja opinia jest ok a gust na poziomie :)

SzalonyKurlik

dobra spada szalony ciuliku

SzalonyKurlik

Warto mieć swoją opinię. Tak trzymaj i nie przejmuj się przykrymi uwagami. Ja wychowałem się na starym predatorze, przeżyłem dziwaczne pomysły w stylu Alien vs Predator. Czuję frajdę z samego oglądania filmu w danej konwencji nawet jeśli jeden jest wybitny a kolejny przeciętny. To jest rozrywka i zabawa a nie "próba traw".

ocenił(a) film na 9
Alek_10

sądząc po wpisach na forum to niektórzy ewidentnie wyszli z tej próby z siwymi włosami :D