Genialny film, polecam, a ci co mówią że gniot to muszą zmienić lekarstwa albo tak bardzo są przywiązani do obrazu ze swojej młodości z dinozaurami że nie potrafią zaakceptować niczego nowego. Są dynamicze walki, jest humor który do żołnierzy pasuje, i jest przede wszystkim rozwinięcię całej rasy yutja, z osobników którzy myślą tylko o polowaniu nagle ukazuję się obraz naprawde inteligętnej rasy która ma swoje cele i interesy, prowadzi polityke i tworzy naprawde rozwinięte społeczeństwo. W końcu dzikusy z technologią zmieniają się wyspecjalizowanych żołnierzy, dla których polowanie to tylko sprawdzian a nie cel. Naprawde polecam każdemu
Jakbyśmy mieli oglądać filmy według waszych konwencji to tv przestałoby istnieć, bo ileż moża w kółko jedno i to samo oglądąć
A co do byle ścierwa, to jest nim ten film w twojej opini. Nikt nie powiedział że twoja opinia jest ok a gust na poziomie :)
Warto mieć swoją opinię. Tak trzymaj i nie przejmuj się przykrymi uwagami. Ja wychowałem się na starym predatorze, przeżyłem dziwaczne pomysły w stylu Alien vs Predator. Czuję frajdę z samego oglądania filmu w danej konwencji nawet jeśli jeden jest wybitny a kolejny przeciętny. To jest rozrywka i zabawa a nie "próba traw".