końcówka marca i cisza...zero zwiastuna, zdjęć...nosz ku#a, nic...jakiś teaser by chociaż wrzucili
Podejrzewam, że szykuje się niemała kupka i nie bardzo wiedzą co z tym fantem począć. Trzy razy zmieniali datę premiery a po pokazie testowym pojechali na dokrętki bo na sali kinowej przeważały miny zażenowania.
Z tymi wrażeniami po pokazie testowym to tak wymyśliłeś, czy faktycznie takie info poszło w świat? :/
Mam nadzieję, że film nie okaże się badziewiem...
Nie chce mi się linkować, wpisz sobie w google jakieś tam Predator test screening reaction, i sobie poczytasz
tego właśnie się obawiam.. Do premiery zostało niecałe pół roku, a tu nic. Nie ukrywam że czekam na ten film bardzo, i wchodząc tu codziennie, liczę po cichu że w końcu znajdzie się tu coś o moim ulubiony kosmicznym drapieżcy, cokolwiek..nie jestem wymagający, ale jakiś teaser, plakat, zdjęcia z planu o zwiastunie nie wspominając by mnie usatysfakcjonowało. Jeden plakat jaki póki co wypuśclili to trochę za mało...no cóż, musiałem to z siebie wyrzucić.. pozstaje nadzieja że dokrętki przyniosą pożądany efekt i że ludzie na pokazach testowych nie mieli racji..
Z tym filmem naprawdę muszą być jakieś niezłe jaja, najpierw trzykrotnie przesuwają premierę, potem jakieś dokrętki, a teraz sam teaser przesunęli z kwietnia na ... wkrótce
od momentu w którym zobaczyłem na zdjęciu predatora trzymającego w łapach karabin maszynowy umieszczony na wozie bojowym, przestałem czekać na ten film...to nie wróży nic dobrego
Te fotki to na szczęście wyglądały na zwyczajne żarty na planie. Bardziej interesujące są concept arty Vitalii Smyka, jeśli klimat filmu będzie zbliżony do tych malowideł to jest szansa na choćby poprawne kino.
Ok, 20th Century Fox ma swój panel dokładnie 26 kwietnia [ http://cinemacon.com/schedule#horizontalTab5 ]. Czyli powinniśmy spodziewać się go pod koniec kwietnia.
Niezły bałagan w tym artykule (chodzi o stronkę predator4-movie.com)
W nagłówku jest info o trailerze a Shane Black na twitterze pisze o teaserze. No i komu wierzyć? Kto popełnił gafę? Kto ma rację a kto nie? Kto jutro zmywa gary? Tyle pytań i na razie żadnej odpowiedzi :D
Jeśli faktycznie ma to być jedynie teaser to taki materiał powinien się ukazać już w zeszłym roku. Walą sobie ostro w ch.....