wlasnie wrocilem z kina .pozwolilem sobie obejrzec Predatora w 3 D i chcialbym sie podzieli z wami swoimi odczuciami.jestem wielkim fanem wszystkich filmow o predatorze ,ale postaram sie powiedziec kilka slow bez naciagania.oczywiscie ciezko tu szukac klimatu z klasyku z Arnoldem ,niema nawet sladu tego dreszczyku i emocji zwiazanych z wyczekiwaniem kiedy tylko wyskoczy predator.caly film dla mnie przypomina troche predators i obcy vs predator ze sporo dawko Humoru .obsada daje nam sporo momentow sporo odzywek z ktorych mozna sie napewno duzo posmiac i fajnie sie bawic .jest troche za malo predatora w samym predatorze ,poniewaz nasz monster ktory budzil w nas strach i przerazenie teraz przypomina troche bardziej robota niz potwora ktory ma sporo cech ludzkich .oczywiscie polecam film dla wszystkich fanow predatora jak i osobom ktore moze pierwszy raz go beda ogladac .jestem rocznik 85 wiec pierwsza czesc byla dla mnie czym wyjatkowym dlatego ogladam ja tak min raz na dwa miesiace zeby najesc sie i nasycic tym klimatem i cala oprawa jak i muzyka .napewno obejrze jeszcze raz na dvd ale niebede do niego wracal tak czesto jak do wspomnianej czesci .tak jak czesc pierwsza ma u mnie mocne 9 tak tek film w skali 1do 10 ocenil bym na mocne 6,5 .dziekuje i pozdrawiam