6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Ten film ma niewiele wspólnego z „Predatorem” Schwarzeneggera. Tytuł, pomnożony, który tylko wprowadza w błąd, bo zapowiada nie wiadomo co. „Predator” miał wyraziste postaci, dobrą muzykę i akcję non stop. Tu mamy mydłkowatych aktorów, takich jak Brody, który kompletnie się mnie sprawdza w tego typu filmie. Do tego dochodzą beznadziejne dialogi i oszczędnie dawkowana akcja, która toczy się w mroku, a więc gówno widać.

oscar_4

''Ten film ma niewiele wspólnego z „Predatorem” Schwarzeneggera''
Po tym mam wnioskować że uważasz że Predator to film Arniego?? buhahaha.

''Tytuł, pomnożony, który tylko wprowadza w błąd, bo zapowiada nie wiadomo co'' Hahaha tytuł taki bo jak nazwa wskazuje Predatorów jest kilku a dokładnie to 3,i ludźmi również można nazwać predatorami w tym filmie.

''Tu mamy mydłkowatych aktorów, takich jak Brody, który kompletnie się mnie sprawdza w tego typu filmie''
Bo zagrał w pianiście??,aktorzy znani są z tego że grają rózne role,a kojarzenie ludzi tylko z jedną rolą jest no cóż ykhm...głupie.Brody zagrał wiarygodnie,mógł lepiej,ale wypadł całkiem ok.

''Do tego dochodzą beznadziejne dialogi i oszczędnie dawkowana akcja, która toczy się w mroku, a więc gówno widać''.

Chciałbyś akcje mieć przez cały film?? gówno widać?? jak się sciąga film gównianianej jakości,prosto z telefonu to nie ma się co dziwić i gówno zobaczysz. 0/10??? hahahaha,ręce opadają,ja nigdy filmowi nawet kaszaniastemu według mnie nie stawiam takiej oceny,bo 0/10 mógłbym dać jakby filmu wogóle nie było xD,wtedy mógłbym oceniać nic,bo nic by nie było.

ocenił(a) film na 7
oscar_4

Widzisz Oskar, sęk w tym, że większość ludzi, z którymi rozmawiam i piszę o tym filmie przyznaje, że ten film ma świetny, predatorowy klimat, a Brody jako rili maderfaker jest naprawdę dobry.