Liczyłem na cosik więcej, ale i tak nie jest źle- ogląda się nieżle, ale części I i II dużo lepsze:) Dla fanów Rodrigueza:)
Przyznam ze tez nastawilem sie na troche wieksze widowisko ale i tak jest ok.Bylem w kinie ale mysle ze obejrze jeszcze raz w kopi DVD ewentualnie Blu-Ray.Film mocno czerpie zeby nie powiedziec kopiuje na zywca z pierszwego Predatora ale na tle slabego AVP i tragicznego AVP2 -Predators wypada bardzo dobrze! Ogolnie polecam.
zgadzam się film dobry, gorszy od predatora 1 i 2, ale przebija avp 1 i 2.
predator jest nie do końca udaną kopią predatora, być może ktoś chciał stworzyć bliższą kontynuację do tegoż filmu, ale najwidoczniej zabrakło pomysłów i ściągnęli naprawdę dużo z predatora, to że im to słabo wyszło to już inna sprawa.
film dobry polecam
Jak na moje - słabizna. Psy , dwie odmiany predatora - co to jest? Nie mówiąc już o tej bzdurze z ogromnymi planetami które widać tylko z jednego miejsca i ruchach słońca , których nie ma od wielu godzin i nagle 'pyk' jest noc.
Jedyne miłe zaskoczenie to Taktarov w obsadzie. Aktor z niego żaden , ale ponieważ do momentu obejrzenia filmu nie wiedziałem , że on tam będzie to był to fajny bonus.