6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Porażka

ocenił(a) film na 3

O ile Predator 2 był znośny to Predators jest kaszaną do potęgi piątej. To jest tępa rąbanina bez klimatu a aktorzy są tu po prostu rażąco niedopasowani. Adrien Brody tak pasuje do tego filmu jak Bruce Willis by pasował do łzawej komedii romantycznej dla kur domowych. Większej tandety dawno nie widziałem.

ocenił(a) film na 7
Lisowczyk

Wiekszego idioty to juz dawno nie widzialem. JAk wg ciebie Predator 2 (ktory byl w sumie porazka) jest lepszy niz genialne Predators, gdzie ciagle jest akcja, klimat wreszcie taki jak w Predatorze 1 i hardkorowi bohaterowie, to widocznie nie masz kompletnie pojecia o serii. Kazdy prawdziwy fan komiksow wrecz pieje nad zajebistoscia tego filmu, a byle frajer jak ty, jest zawiedziony...

ocenił(a) film na 3
Arto0X

Po 1 przeczytałem kilka serii komiksów Alien versus Predator.
Po 2 sądząc po Twojej wypowiedzi tyle jest w Tobie inteligencji ile w Joli Rutowicz.
Po 3. Tata i mama nie nauczyli Cię chyba kultury wypowiedzi. Widocznie chowali Cię na farmie razem ze świniami widocznie nie widząc różnicy.
Po 4 naucz się poprawnej polszczyzny jak do mnie piszesz. Co niby oznacza "zajebistość" i "hardkor"? Co to za język? Przyleciałeś z planety Melmak razem z Alfem? Takim językiem to możesz się odzywać do kolegów spod monopola ale nie do mnie.
Po 5 Jeżeli jesteś takim kozakiem w mordzie to napisz gdzie konkretnie mieszkasz i pokaż swoje zdjęcie na avatarze.

ocenił(a) film na 3
Arto0X

Twoje oceny filmowe wiele mówią o Twoim wyrafinowanym guście, poczuciu dobrego smaku i dojrzałości emocjonalnej dzieciaku.
Transformers - arcydzieło
Wielkie kino - arcydzieło
Myślisz że skoro mama Ci funduje internet to możesz pisać jak niedorozwój?
Wracaj do klocków duplo dzieciaku.