6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 62321
5,0 25 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

użytkownik usunięty

Zażądałbym zwrotu pieniędzy gdyby nie scena pojedynku やくざ Yakuza vs. Predator. Jedyna dobra scena.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 4

A mnie ta scena wlasnie mierdzi, w piewszej czesci byl taki jeden kozak, ktory z kawalkiem zelaza chcial sie sprobowac z predatorem, i nawet go k***na nie drasnal. IMO powinno byc tylko jak japoniec zostaje, a nastpena scena to reszta bohaterow slyszaca jego wrzask agonii.

kavel

To wtedy była by kolejna scena sciągnieta z 1 części,może indianin nie umiał walczyć mieczem? może pred zaszedł go od tyłu w kamuflażu i nie było walki? przecież nie pokazali.A tu mamy typowy pojedynek,i zauważ że yakuza jest szkolona do walki mieczem.

ocenił(a) film na 4
Adorianu

Fakt scena by była ściągnięta, ale byłaby w tym logika. I zauważam, że yakuza jest szkolona do walki mieczem, i myślę, że spokojnie można przyjąć, że Indianin z jedynki umiał się posługiwać maczetą i to lepiej niż tylko 'dobrze', no i zauważam jeszcze, że taki predator takze umiałby obsługiwać swoje ostrza i jakoś w glowie mi się nie chce zmieścić że chcialoby mu się walczyc 'dawno-japonskim' stylem.

ocenił(a) film na 6

mnie jeszcze rozbawiła jedna, mianowicie: "it's 5 pm - bitch rapeing time"

rollo_tomassi

xD,i tekst ruska trzymaj się od niego z daleka xD