PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=691211}

Projekt Lazarus

The Lazarus Effect
2015
5,3 18 tys. ocen
5,3 10 1 18209
5,2 5 krytyków
Projekt Lazarus
powrót do forum filmu Projekt Lazarus

Jest to jeden z lepszych filmów z gatunku Horror/Thriller jaki ostatnio zdarzyło mi się obejrzeć. Oczywiście nie ma co doszukiwać się w nim jakiegoś wielkiego przekazu czy też sensu. Jest to jednak kawałek dobrego widowiska, które na prawdę kilkukrotnie przyprawiło mnie o mały zawał serca. Jak ktoś chce pobrudzić sobie majty to polecam, szczególnie wieczorem, przy zgaszonym świetle i z głośnikami na pełnej mocy!

ocenił(a) film na 5
kierownik_filmaniak

To pooglądaj jeszcze trochę aby nadrobić zaległości. Film oglądałem w podobnych okolicznościach przyrody jakie polecasz i uwierz mi, majty były czyściutkie, dodam że specjalnie założyłem białe :)

ocenił(a) film na 5
kierownik_filmaniak

Jak już wspomniano to musisz mieć duże zaległości ;)
A to, że masz problemy ze zdążeniem do toalety nie jest dobrą rekomendacją filmu. Co najwyżej złą rekomendacją twojej osoby ;)

ocenił(a) film na 6
kierownik_filmaniak

Ciekawy pomysł jak na horror i bardzo solidne wykonanie. Oglądałem go o 12 w nocy z głośnikami na full i również uważam , że wtedy można się kilka razy wystraszyć. Co z tego , że te straszne sceny " z zaskoczenia " są w 90 % przewidywalne , to i tak kilka razy można było podskoczyć. Nie przejmuj się powyższymi komentarzami , bo tak naprawdę każdy ma inną wrażliwość na strach. Ja w swoim życiu obejrzałem kilkaset horrorów i ten może mnie nie powalił jak " Naznaczony " i wiele innych produkcji kina grozy , ale zrobił na mnie dość dobre wrażenie.

ocenił(a) film na 7
DarkAngel93

Też właśnie skończyłem seans na kinie i pozytywne zaskoczenie.Sprawnie zrealizowany,tylko szkoda,że tak krótki.Ogólnie na + wśród tych badziewi, które ostatnio wychodzą.

ocenił(a) film na 8
DarkAngel93

Komentarzami się nie przejmuję. Film oceniam wg własnych odczuć i wrażeń. Nie zakładam, że wszyscy się ze mną zgodzą. Jeżeli chodzi o ilość horrorów, które sam obejrzałem to muszę przyznać, że nie wiele bo nie jest to mój ulubiony gatunek. Wg mojej oceny film był świetny i dobrze trzymał w napięciu do samego końca.

A co do zabrudzonych gatek to koledzy/koleżanki... słyszeliście kiedyś o czymś takim jak "przenośnia" tudzież "metafora"? :D

kierownik_filmaniak

świetny film,jednorazowy ale fajny, Oliwia nie była jeszcze nigdy tak przerażająca jak tutaj .

użytkownik usunięty
przemas123

"Olivia nie była jeszcze nigdy tak przerażająca jak tutaj"
Masz na myśli,że bez makijażu? - żart.

W sumie zgadzam się z powyższymi komentarzami.
Trochę przewidywalny i może nawet "jednorazowy" ale dobrze się go ogląda.
Przynajmniej na tle całej papki z tego gatunku, którą ostatnio kina nam serwują.
Na plus jeszcze zasługuje to, że się nie dłużył.
Ogólnie do polecenia.

heh,to ze bez make up-u spoko, ale miałem na mysli czarne ślepia

ocenił(a) film na 8
przemas123

Olivia czy z makijażem czy bez równie piękna. Nawet z tymi czarnymi ślepiami z łóżka bym jej nie wygonił haha

ocenił(a) film na 3
kierownik_filmaniak

Panie kierowniku, p.... pan. Cienizna i tyle. Nic na obronę.

ocenił(a) film na 8
Krzypur

Szanuję twoją opinię, która jest jak dupa - każdy ma własną.

ocenił(a) film na 3
kierownik_filmaniak

Chciałbyś. Rozczaruję Cię. Pomiędzy dupą a opinią jest zasadnicza różnica. Szkoda że jej nie dostrzegasz i kino klasy D oceniasz jak wyżej. To, że każdy może oceniać, dobrze świadczy o demokracji, ale też o niczym więcej.