Polecam naprawdę dobra komedia, jeśli komuś się nie podobało, to jest chory, bo film ma
bawić, a jak ktoś ma ochotę na opere, to niech nie zawracam Beeeeeep :P
hej, hej, mi też się ten film podobał, ale mówienie że "jeśli komuś się nie podobało, to jest chory" to chyba troszkę nie na miejscu ;)
chyba chciałeś napisać, ze jeśli komuś sie podobał to jest chory. I ty nazywasz to dobrą komedią? A wiesz co to komedia?
Film genialny! Dużo dobrego humoru i świetny pomysł z kamerą z perspektywy kolegi ;)
co było "genialnego" w tym filmie? komedii też w tym za grosz nie było, chyba że kogoś śmieszy jak się dom pali :| DNO Pomysł z kamerą z "perspektywy kolegi" to żadna nowość.
Film został dobrze zrealizowany, dobra reżyseria ja się przy nim ubawiłem, a jeśli tobie się nie podoba taki typ filmów to po co je oglądasz?
Dobry melanż, dobra muza, dobre wszystko ;D Film mi się podobał,a zaraz po seansie miało się ochotę być na takiej imprezie (oczywiście bez takich szkód jak w filmie) :) Może mam spaczony gust.. jakoś mnie to nie boli. Wystawiam 8/10, początek trochę nudny,ale później się rozkręca.
dobry melanż, dobra muza i wszystko dobre to jest na POLSKIM WESELU a nie w tym daremnym filmie.