Powiem Wam jedno: walić Władce Pierścieni, walić Avatar, obejrzycie Projekt X. Kto bywa na imprezach padnie. Kto nie bywa tez padnie. P O L E C A M ;))))))))))))
Nie wiem komu miał zaimponować ten film. Reżyser wyszedł z założenia że kijowy scenariusz można załatać dużą ilością gołych dup. Lubie komedie typu American Pie itd ale to jest dno. Jedynie koniec filmu z rana kiedy widać efekty balangi ujdzie w tłoku. Szkoda czasu na ten film.
Ps Kto bywa na imprezach i dużo pije to na pewno prędzej czy później padnie :D
Ale komu miał zaimponować ten film ? Chyba nikt normalny z ekipy kręcącej tej film i z ludzi którzy na niego czekali, nie napalali się na Oskara ?
Po prostu tam liczyła się dobra zabawa,a że wyszło jak wyszło,więc ponieśli konsekwencje.
Oceniłem film pod względem "zabawy dla mas" bo o to, w tym filmie chodziło. Tutaj nawet,nie można mieć zamiaru doszukiwać się czegoś ambitnego,bo to byłby idiotyzm.
Pomimo wszystko film i tak świetny !!!
Balanga na maxa - polecam wszystkim którzy lubią mega imprezy!!!
Hehe xD
Spocznij w bujanym fotelu dziadku, to może zrozumiesz ;)
P.S. Fani Zbigniewa Wodeckiego ostatnio są jacyś niedopieszczeni XDDDD
Śmiej się śmiej, starośc i tak cię czeka. Ciekawe jak ci będzie wesoło, kiedy będziesz jadł schabowego przez słomkę i walił kupy pod siebie.
Dobra, przyznaje się bez bicia, ze mnie również spotka starość ;) Nie jestem kozakiem ani cwaniakiem dlatego w przyjaznym geście pokoju wyciągam łapę na zgodę ;)
Zawsze można się wcześniej ewakuaować i np. załapać się do Klubu 27, tzn. jeśli jest się odpowiednio młodym i utalentowanym. Bo inaczej, to może nam ten exit wypaśc blado, a ośmieszyć się i nie móc później bronić, to musi być raczej słabe;)
Walić fabułę, walić gre aktorów, walić sens filmu, walić tematyke, walić wykonanie. Obejrzyjcie Project X, a wtedy naprawdę docenicie inne filmy, i już nie będziecie narzekać, że na Polsacie leci Kevin sam w domu, wtedy uwierzycie, że to naprawdę świetny film i lepiej jest go oglądać 23 raz niż jeden raz Project X - :]
Pełna zgoda. Czasem trzeba obejrzec jakaś tandetę, aby w pełni docenić wartościowe kino.
żart z cyklu "Who the f.uck is Kevin?" ;)
A propos kalania dawnych świętości: mam też taka fajna koszulkę z napisem : Who the f.uck is Mick Jagger? ;)))
Mam nadzieję kolego , że trollujesz...bo chyba na serio nie mówisz , że trzeba obejrzeć taki chłam zamiast np WP?