PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183810
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

ale to byl tak tandetny film ze gdyby nie cycki to w ogole nie widzialbym sensu wydania kasy
na produkcje tego filmu.. poza tym kompletna klapa..

ocenił(a) film na 8
expainder

a może jakieś uzasadnienie? co ci sie nie podobało? dla mnie dobry filmek. chętnie bym poszedł na niego do kina jeszcze raz. Napewno nie jest tak śmieszny jak american pie ale dzieje się dużo ciekawego więc nie ma nudy i napewno to nie jest klapa. Świadczy o tym sama średnia tego filmu 7/10. Może nie byłeś nigdy na takiej domówce więc nie czaisz klimatu? Autorzy odpowiedzieli po prostu na pytanie które zadaje sobie pewnie mnóstwo osób jak robi impre w domu "a co będzie jeśli zaproszę więcej osób ?" wiadomo ,że hollywood zawsze grubo przesadza ale trzeba mieć do tego dystans a nie pisać odrazu ,że klapa. ode mnie 8/10

ocenił(a) film na 10
peliniusz

Kocham jak ludzie bez kompletnego uzasadnienia komentują film.
Film według mnie bardzo dobry. Po zakończeniu miałem wrażenie, że wyszedłem z "bardzo grubego melanżu". Niektóre sceny, sposób w jaki impreza się odbywa - film, dla którego się idzie dla samego klimatu. Sporo przesadzone, ale czemu nie? Z filmami jak z grami komputerowymi. Nie robi się po to, by były realistyczne, tylko dawały zabawę. Czekam na Project x2 :P

ocenił(a) film na 3
expainder

Ja czuję się chyba za stary na takie filmy. I jeszcze te durne zakończenie i ojciec, który jest pod wrażeniem tej wspaniałej imrezy, która zniszczyła cały dorobek. I dziewczyna która wybacza mu w ciągu dwóch chwil. W końcu byli parą 2h a on tylko bzykał się z inną. I ta cała amerykańska durnota o tym jak wspaniałe jest "życie imprezowicza". Generalnie to takie amerykańskie MTV. Nie polecam osobą starszym, którzy mają inne problemy niż dobry impreza.

ocenił(a) film na 8
alterego_3

Nie, nie zakończenie było ok:
Ojciec nie był pod wrażeniem wspaniałej imprezy tylko tego ,że jednak jego syn nie jest frajerem za jakiego go uważał.
Dziewczyna mu szybko wybaczyła bo niezdążył bzyknąć tamtej tylko pobiegł za nią więc wystarczyła dobra przemowa i szybko po sprawie było ;)
Fakt do przesady pokazane to wspaniałe życie imprezowicza ale właśnie o to chodziło w tym filmie pokazać że jest super nawet jak nie jest super. Coś rozweselającego na te smutne czasy. Zgadzam się również ,że to film dla młodych a starsi niech sobie odpuszczą no chyba ,że dalej ostro imprezują :P

ocenił(a) film na 3
peliniusz

No i właśnie tych tłumaczeń po prostu nie rozumiem :) Ale dla młodych w sumie film na wieczór jak znalazł. Jednak nie radzę im brać przykładu z tego filmu bo na pewno nie skończy się tak cukierkowo jak tutaj ;p