PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189736
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Głupszego i bardziej obrzydliwego (a taką smaczną pizze jadłem - odechciało się natychmiast) pomysłu na
powstanie Obcego nie dało wymyślić?

Zainfekowany koleś grzmoci swoją pannę. Ta po 10h w brutalny sposób wydaje na świat kałamarnice - nikomu o tym
nie mówi (no bo przecież po co?) ani nikt z załogi oprócz Dejvida tego nie zauważa. Następnie owa kałamarnica
niczym Hulk w magiczny sposób przybiera 1000krotnośc swoje masy początkowej i gwałci olbrzyma w pysk. Bum. I
tak powstał Chocapic.
Brzmi jak coś w czym specjalizują się japończycy, a to tylko Hollywood :S Zabrać efekty specjalne i cały ten lukier - co
zostanie?

Gówno.

Ocena 2 za jedyną wartą uwagi rzecz w tym filmie - grę i postać Fassebendera.

ocenił(a) film na 2
euZZtahY

rzygać

użytkownik usunięty
euZZtahY

Fassbender się marnował w tym filmie.

ocenił(a) film na 2
euZZtahY

Rozwaliłeś mnie stary. Dokładnie tak samo myślałem. Tylko bardziej podkoloryzowałeś moje zdanie o tym filmie. Też dałem 2 i zapewne jak i Ty nie chce 2 części!

euZZtahY

a ja ciągle nie wiem, o co chodzi z tymi kałamarnicami i hentajami. I chyba wole nie wiedzieć.
Ja uważam, że nie był tragiczny. Był zły, ale myślę, że oczekiwania fanów obcego zaważyły na tak negatywnej ocenie wielu widzów.

użytkownik usunięty
euZZtahY

Śmiać się.

użytkownik usunięty
euZZtahY

Dla mnie najgłupszy i najzabawniejszy film w historii kina. Moja rada - kupić skrzynkę piwa, zaprosić znajomych i tarzać się ze śmiechu.