PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189735
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Ten film jest Fenomenalny.Efekty specjalne,kostiumy,muzyka.Trzyma w napięciu do samego końca.Gra aktorów genialna,nic dodać,nic ująć.Już nie mogę doczekać się kolejnej części a to dopiero w 2015 roku ;/ Podziwiam was ludzie,zwłaszcza tych,którzy lubiąc kino science - fiction uważają,że ten film jest słaby.To świadczy tylko o waszej nieznajomości tego gatunku filmów.A dla tych którym się ten film podobał Pozdro :)

ocenił(a) film na 1
Tommy221

Oj Tommy...pobełkotałeś i masz do tego prawo.
Ale to zdanie:"To świadczy tylko o waszej nieznajomości tego gatunku filmów"chłopcze świadczy żeś się z kucykiem na łby pozamieniał))))))))))))))))

użytkownik usunięty
Tommy221

Jako ten zaznajomiony z gatunkiem spróbuj swoją myśl bardziej rozwinąć...

ocenił(a) film na 7
Tommy221

Nie wiem kolego na jakich podstwach opierasz swoje zdanie na temat nie znajomości gatunku przez osoby piszące na tym forum. Nie chcę też się przechwalać ale ja osobiście edukację w tym kierunku zacząłem pobierać gdzieś na początku lat siedemdziesiątych od "Zakazanej planety" i prawdopodobnie obejrzałem więcej filmów s-f i przeczytałem więcej książek niż Ty w życiu zjadłeś kanapek. Tak więc nie obrażaj na dzień dobry w nowym wątku uczestników forum, bo to nie wypada. Kino i literatura to takie zjawisko w którym dla każdego dzieła, każdy może mieć swoje odrębne zdanie. Jeśli uważasz "Prometeusza" za genialne widowisko i fenomenalne dzieło to broń swego zdania w sposób racjonalny i nie zaczynaj od obrażania osób które maja swoje kontrargumenty. Forum to miejsce do dyskusji a nie podrzucania inwektyw.

Bishop_filmweb

Panowie!

Nikogo nie obrażam to po pierwsze.Widzę,że mamy problemy ze zrozumieniem tekstu. Po drugie chciałem zauważyć,że na tym forum jest wiele osób lubiących kino science - fiction jak i wiele innych gatunków filmów,ale jeśli ktoś kto rzeczywiście uważa się za fana takiego gatunku jak science - fiction i pisze,że taki film jak omawiany Prometeusz jest gniotem lub też inaczej to nazywa,nie będę przytaczał przykładów (bo czyżbym tylko ja rzekomo obrażał innych??) naprawdę nie ma zielonego pojęcia o filmach w tej tematyce.Niestety. A do pana który tak się postawił z powodu mojego postu (Bishop_filmweb) powiem tylko,że zajmij się lepiej wyłapywaniem osób które faktycznie obrażają innych użytkowników a nie zarzucaj mi tego samego.Sam nie jesteś lepszy.

ocenił(a) film na 1
Tommy221

Kolega chyba nie wie czym jest dobre science-fiction.

ocenił(a) film na 7
I_am_a_Providence

Moja odpowiedź jest tutuaj http://www.alienhive.pl/prometeusz/#pozytywna . Skupiamy fachwców a nie "pseudo znawców". Zapraszam do lektury.

ocenił(a) film na 1
Bishop_filmweb

Prometheus Ridleya Scotta to gniot w przeciwieństwie do takiego Aliena czy Blade Runnera.