Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190174
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

No to jest dobre pytanie... Bo niektórzy mają problem tego typu, iż zgodnie z zapowiedziami
chcieli zobaczyć prequel Obcego, a że nie zobaczyli, no to dają Prometeuszowi 1/10... Co
sądzić o takich ludziach? Pytam szczerze, bo później mają żal jak się ich nazwie głupimi...
Dla mnie taka argumentacja jak "bo to miał być prequel..." jest po prostu ABSURDALNA...

ocenił(a) film na 6
neo_angin

głupi? z czym? w ogóle tak jeździsz po tym filmie, że zaczynam się zastanawiać jakie tam są dla ciebie pozytywy, że dałeś aż 5/10 O_o

wito_filmweb

Wykonanie techniczne i aktorstwo.

ocenił(a) film na 8
neo_angin

niektórzy tego nie zauważają,jak chociażby park3r i jemu podobni.

ocenił(a) film na 2
wito_filmweb

A nuda to jest argument jak najbardziej, film musi ciekawić widza, nie może go nudzić..

ocenił(a) film na 3
wito_filmweb

Wito wydaje mi sie ze to wlasnie przez takich jak ty mamy reklamy w stylu " wystarczy polac plame na koszuli , a plama zniknie......." baaaaa !!!!! wystarczy kupic nasz produkt a plama sama znika , nawet nie musisz polewać.......

ocenił(a) film na 3
ROBERTHUNT

wszystko ok , takie są prawa marketingu " kazdy chce jak najlepiej zareklamowac swoj produkt " i ma do tego absolutne prawo ,ale czy naprawde nigdy nie czules sie nabijany w butelke ?

ROBERTHUNT

Nie, nie ma prawa kłamać. Coraz częściej zakazuje się reklam zbyt silnie kłamiących, np. w Anglii zakazano reklamy (kłamliwej) kremów dla kobiet na zmarszczki.

użytkownik usunięty
wito_filmweb

Prometeusz jest słaby i debilny jako film sam w sobie. Nie ma już nawet znaczenia czy to prequel Obcego czy zupełnie oddzielna produkcja. Prometeusz jest ABSURDEM, absurdem jest że ten film w ogóle powstał. Zdecydowanie jest to najgorszy wysoko budżetowy film wszechczasów.

ocenił(a) film na 2

Jeszcze bym dorzucił do tego worka z najgorszymi wysokobudżetówkami np 2012 ;D

ocenił(a) film na 3
park3r

wydaje mi sie ze rozumiem twoje skojarzenie z akurat 2012 . Mial byc ambitny film o koncu swiata , ale jakos nie udalo sie pokazac tego co najwazniejsze w tym temacie , "jakis malo znany przecietny pisarz okazal sie byc najmadrzejszy z calej ludzkosci, moze jestem glupi ale dla mnie takie przeslanie niesie 2012. Porownujac oba te filmy to w Promku nie bylo az tylu wrecz nachalnych efektow specjalnych , a w 2012 az takich razacych wpadek..............

ocenił(a) film na 2
ROBERTHUNT

Tak, od tej strony Promek też mnie nie raził, efekty nie gwałciły, to jest plus w zestawieniu z 2012..

wito_filmweb

Bo na tym portalu to dzieci neo z POlski i tyle w tym temacie