PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189736
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Dziwne

ocenił(a) film na 9

Kurcze... Chyba ta ocena jest dziwnie zaniżona:).... 6.3!! No dobra.>> Coś tam nielogicznego się znajdzie ale patrząc na całość to....chyba nie dorośliście do tego filmu:). .. Wielkie rzeczy mają małe początki... A najlepsze jest to że np. taki kicz do piwka jak "Xena i Hercules: Prometeusz, Dzień sądu (1995)" ma wyższa ocenę...6.4 hehe:). ktoś tu grandzi i tyle!!:)

Subiektywna ocena ze względu na pewne zainteresowania...9/10

Próba obiektywnej oceny hm/.... 7.5/10

ocenił(a) film na 2
konczakos86

Tak, synku, nie dorośliśmy.

ocenił(a) film na 5
jos_fw

A Ty co robisz na Prometeuszu? Przeciez dyzury masz na Stalkerze? !

ocenił(a) film na 2
kassis

Drugi etat. mam nadzieję, że nie koliduje, ale trochę mnie zawstydziłeś...

ocenił(a) film na 5
jos_fw

Kryzys jest. Kazdy orze jak moze. Mam nadzieje, ze chociaz placa Ci za slowo a nie od lebka...

Buziaczki!

ocenił(a) film na 2
kassis

najgorsze, że robię to za darmo, edukując, daremnie, tłuczki.

ocenił(a) film na 5
jos_fw

Serio? A myslalam, ze to Ty jestes tu na etacie tluczka.
A reszta to schaboszczaki do rozklepania.
Tluczek altruista....Nawet pasuje.

U mnie juz fucha. Pa!

użytkownik usunięty
jos_fw

propsy dla ciebie

ocenił(a) film na 2
kassis

Ah, Ty jesteś jednym z hejterów "Stalkera", wybacz nieporozumienie - myślałem, że obrońcą i uczestniczysz w naszej żartobliwej "zmianie wart". No więc właśnie edukuję takich jak Ty. Ale Twa relatywnie niska ocena "Prometeusza" bardzo mnie zaskakuje - in plus

ocenił(a) film na 5
jos_fw

Kochany tluczku, zajarzyles wreszcie. Ale nie do konca. To, ze mi sie stalker nie podobal nie oznacza, ze jestem hejterem. Nie przesiaduje na tamtejszym forum i nie odszczekuje sie kazdemu, kto ma inne zdanie niz ja. Ty natomiast przesiadujesz na forum filmu, ktory uwazasz za badziew i szczekasz na kazdego komu sie podoba. Jesli wiec ktos tu jest hejterem to Ty. Moze warto sprawdzic znaczenie slow, ktorych sie uzywa.
Na forum Stalkera wysmiewasz ludzi, ktorym sie film nie podoba. Ok, moge to zrozumiec, jestes przewidywalny jak kazdy fanboy. Ale ze tutaj latasz jak kot ze sraczka to juz temat do zglebienia dla specjalisty.
Zdrowka zycze.

ocenił(a) film na 2
kassis

Miły dupku, fanboy Stalkera to mniej więcej jak fanboy Mony Lisy, obrazów Rembrandta, muzyki Mozarta. Tak - w tym rozumieniu nim jestem, szczekaczku. Mogę ci tylko współczuć braku percepcji, narzędzi poznania, perspektywy, horyzontów. Jesteś upośledzony, chłopcze. Zdrowie masz. więc nie życzę

ocenił(a) film na 5
jos_fw

:-)
https://www.youtube.com/watch?v=g6jGNxVGNaU

ocenił(a) film na 2
kassis

Lubię jak ludzie tak się wprost przedstawiają. Rozumiesz - już nie muszę się nad twoim idiotyzmem za mocno zastanawiać. Jesteś p...pą. Ok rozumiemy

ocenił(a) film na 5
jos_fw

rozumiecie? to już występujecie w dwóch osobach? a glosy już słyszycie? :-)
dla mnie facet bez jaj to jest pipa. OK, skonczmy te przepychanki. Nawet czytać nie potrafisz ze zrozumieniem. Możesz sobie dalej marszczyc freda nad swoimi arcydziełami i uważać się za znawcę, podczas gdy jesteś tylko pospolitym fanboyem. Dla mnie to taka kibolska nomenklatura aspirująca do rangi konesera. Miernoty intelektualne, bez własnego gustu i zdania, które nawtykają sobie w profil jakieś smęty spod znaku kina artystycznego i udają koneserów. Na wszelką krytykę reagują jak kundelki, szarpią za nogawki i rzucają się jak wsza na grzebieniu. Jak coś im się nie podoba, to znaczy, że głupie i trzeba to hejtować. Tylko tak mogą wybić się z tłumu i udawać kogoś, kim nie są.
Josek, jakie ubogie i nudne musisz mieć życie, jeśli tyle czasu spędzasz tutaj, tupiąc nożką ze złości na forum filmu, który uważasz za beznadziejny. Kondolencje i EOD bo szkoda mi już czasu na takich tłuków.

ocenił(a) film na 2
kassis

Kondolencje przyjęte - wszyscy współczujemy ci samobójstwa intelektualnego. Twe kibolskie aspiracje dostrzegłem na forum Stalkera - zero argumentów, dużo pałek. Czy masz jaja - nie wiem, nie interesuje mnie to, natomiast twe zainteresowanie moimi uważam za nietakt, delikatnie rzecz ujmując - ale wybaczam. Nie wiem czemu z taką intensywnością i gorliwością przedstawiasz się jako kundelek intelektualny, ale muszę się zgodzić - wszystko wskazuje na to, że nim jesteś nieboraku. Mimo twych przedwczesnych pożegnań nie wierzę, że znikniesz - tacy jak ty zawsze wracają. Zakład?

ocenił(a) film na 10
jos_fw

Zamknij ty ten zje bany ryj. To co powiedziałeś może się odnosić do jakichś pseudo-ambitnych popłuczyn braci Wachowskich a nie do jednego z największych arcydzieł wszech czasów - PROMETEUSZ!

ocenił(a) film na 8
Sorcerer_fw

buahhaahahahah arcydzieło buhahahahah dobry joke /:D

ocenił(a) film na 2
straightlines

hy hy hy. No. Dobre jak "Prometeusz".

konczakos86

To teraz ja
Subiektywna ocena ze względu na pewne zainteresowania...3/10

Próba obiektywnej oceny hm/.... 5/10

A tak BTW to co pożytecznego lub pouczającego wyniosłeś z tego filmu?

ocenił(a) film na 10
hr_dooku

Zamknij ty ten zje bany ryj. To co powiedziałeś może się odnosić do jakichś pseudo-ambitnych popłuczyn braci Wachowskich a nie do jednego z największych arcydzieł wszech czasów - PROMETEUSZ!

Sorcerer_fw

Kolejna bezsensowna paplanina ze strony Atoirtapa. Najlepiej nie wypowiadaj się na tym forum, bo obniżasz IQ całej społeczności Filmwebu.

ocenił(a) film na 2
hr_dooku

najgorsze, że nawet ten bełkot nie jest jego autorstwa. Skopiował to z forum Matrixa. Zaczynam podejrzewać, że nie istnieją oryginalne wypowiedzi atoirtapa - tylko takie durne wklejki

ocenił(a) film na 7
konczakos86

Nie sugeruj się oceną na filmwebie, tutaj jest za dużo troli, którzy od tak sobie wystawią filmowi "1" a ich najsilniejszym argumentem jest: "Bo tak!". :)

ocenił(a) film na 1
RazzleMan88

Nie tak...film z takim nagromadzeniem scen czy idiotycznych zachowań bohaterów z tak zwanej czapy czy wolisz z gatunku "bo tak" to nieporozumienie...czyli 1/10.

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Proszę, używaj przecinków, bo nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi - nie żebym chciał być nieuprzejmy.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
RazzleMan88

Przecinki, w rozumieniu, niespecjalnie ci pomogą.Nie żebym nie chciał być nieuprzejmy.

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Chcieć nie chcieć można być w domu za każdym razem rozumieć pojęcie względne od obojętności pożądane.
I jak, bez przecinków to ma sens? :)

ocenił(a) film na 8
RazzleMan88

SZACH MAT. Razzle, z debilem nie pogadasz. Nie trudz się.

ocenił(a) film na 7
grzesznik_3

Masz rację :) Ale jest ich coraz więcej już na filmweb'ie.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 2
grzesznik_3

Dobrze, chłopcy, że się tak szczerze przedtawiacie. I zaiste, większość was tu

ocenił(a) film na 9
Marekgdapl

Pewnie "Krzyk" oceniłeś na 10/10...żałosne:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Marekgdapl

ocenił(a) film na 1
RazzleMan88

To wystawiają sobie czy filmowi...specjalisto od przecinków ? :)))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Nie wyzywaj, bo wywołasz wojnę... i tak, naucz się wstawiać przecinki lepiej. Tylko upomniałem, a że twoja urażona du(p)ma tego nie rozumie, nie mój problem :)

ocenił(a) film na 1
RazzleMan88

Miszczu ( pis.org...tak na wszelki wypadek )interpunkcji i rzeczowej dyskusji.Forum zajmujące się interpunkcją na pewno gdzieś znajdziesz, a tam pewnie rozwiniesz dyskusje dotyczącą filmu.
Nie histeryzuj...nikt cię nie wyzywa.
A teraz zadanko dla ciebie:
"Nie sugeruj się oceną na filmwebie, tutaj jest za dużo troli, którzy od tak sobie wystawią filmowi "1" a ich najsilniejszym argumentem jest: "Bo tak!". :)"
Ile przecinków brakuje w powyższym, napisanym przez ciebie, zdaniu?

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Bożusie dziecko, napisałem byś tylko używał przecinków, a ty mi tu biblię wypisujesz.
Nie, nie czytam tego co piszesz :)
Nauczysz się używać znaków interpunkcyjnych, wtedy pogadamy.
Muaaa :)

ocenił(a) film na 1
RazzleMan88

No tiak...nie citaś,ale wies ze biblia i tien tiego znaki....pseplasam zacołem seplenić z wrazenia.
Jednym słowem sprytny i łebski z ciebie gość ....buhahahaha

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/jakiez-to-wzruszajace-az-mi-sie-jaja-spocily -pl-ffffff :)
Dalej nie czytam co piszesz.
Tak wiem, spinasz się :)

ocenił(a) film na 1
RazzleMan88

Ja citam i snowu mi slina cieknie z wlazenia...nie cytas ale pises.Z tiobą to są fajowskie dialogi.

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

Nie czytam twoich wypowiedzi, odpisuję, bo zacząłeś :)

http://1.bp.blogspot.com/-h5H1UvtIuac/UgZu-56REjI/AAAAAAAAAeA/uP4DVb-AK-Y/s1600/ newspaper.png

ocenił(a) film na 1
RazzleMan88

Alie fajnie. ..nadal nie citas a pises.Mondly i splitny jesteś baldzo.Pise tak tilko dlatigo bo wiem ze nie cytas i ci sodówa do glowy nie udezy.Napis koniecnie tylko nie o psecinkach. O nich jak obaj wiemy nie znas sie za baldzo.

ocenił(a) film na 7
Marekgdapl

http://pobierak.jeja.pl/images/2/9/f/7836_urzekla-mnie-twoja-historia.jpg

ocenił(a) film na 1
konczakos86

Subiektywna i obiektywna....czytasz czasem co piszesz? :))))))))))))

ocenił(a) film na 2
Marekgdapl

Nie czepiaj się Marek. Facet jest fenomenem - potrafi pogodzić subiektywność odbioru z jego obiektywnością - czyli w pewnym momencie staje się chyba kimś w rodzaju istoty boskiej, która to istota wie, co jest obiektywne. Zastanawiam się na składaniem jakichś hołdów - ale tylko w tych momentach jego obiektywności.

ocenił(a) film na 9
jos_fw

Ja pierdziu... Nie wychwyciłeś żartu??:) Lekcja pokory ludzie.... WYYluzuuujcie:).

ocenił(a) film na 2
konczakos86

Hłe hłe. Ten teraz był naprawdę zabawny.

ocenił(a) film na 8
jos_fw

PRÓBA obiektywnej oceny P.I.E.R.D.O.L.O.N.E M.A.T.O.L.Y

ocenił(a) film na 2
grzesznik_3

następny tłuczek, ale dobrze, bo nudą wiało. Co u ciebie młoteczku? Obiektywne oceny dokonywane z subiektywnego punktu widzenia są oksymoronem. Wiesz co to oksymoron? Zajrzyj do wiki

ocenił(a) film na 8
jos_fw

A ty pastuchu poszukaj slowa PRÓBA.

ocenił(a) film na 2
grzesznik_3

Synku, próbować niemożliwości może tylko idiota. Przykro mi.