Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190161
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

spoiler////
Ten moment z biologiem!111!! "cicicic cipipipip on jest niegroźny, no zobacz jaki on słodddki cicicici cicici" jezusmariamatkoboska. CO JEST GRANE? BIOLOG? Przecież ten wąż wyglądał jak najniebezpieczniejszy gad na świecie, a ten do niego cicpicic jaki on słodziaśny? A jaki pewnie niegroźny? Przysięgam, że w tamtej chwili myślałem, że oglądam jakąś czarną komedie.
Chłopy zgubili się w jakiejś jaskini, a każdy ma to w dupie XD Nie no przecież to normalne. Kto by się przejmował, gdyby duet naukowców zgubił się na innej planecie dopiero co odkrytej z dowodem na istnienie życia jakichś wielkich gigantów, nie no... kto by panikował. Zamiast tego można się dymać jak króliki, gdy ich mordują gady, cnie?:)
A ten robot to co? Czemu zaczął działać na własną ręke? Ten dziad mu kazał? Ten dziad mu kazał też zabić tego doktora? Czy tak O sobie postanowił go zabić bo czemu nie?:)
I ta ostatnia akcja ze statkiem... że co?
- 'MUSICIE COŚ ZROBIĆ UU ZABIJCIE SIĘ WLATUJĄC W STATEK I URATUJCIE ZIEMIE"
- "yhhhm... no spoko."
HAHAHAHHAHAHA. HAHAHHAHA. Ziemia rok 2100. Chłopy podróżują po kosmosach w kilka lat, mają roboty, które myślą i robią za nas wszystko itd. NA PRAWDĘ? SERIO? ALE NIKT NIE PORADZIŁBY SOBIE Z JEDNYM STATKIEM, KTÓRY CHCĘ "ZNISZCZYĆ" ZIEMIE? Sądząc po tym, że ten statek upadł po spotkaniu z 10x mniejszym ziemskim stateczkiem, wydaje mi się, że nawet dzisiaj byśmy sobie z nim poradzili zwykłymi rakietami:)))
Ohydnie głupi film

ocenił(a) film na 1
GamoraRuss

Ohydnie głupi i 5/10 ? Czyli średni ? hahahaha

ocenił(a) film na 4
Marekgdapl

4/10 jak już. To, że coś jest ohydnie głupie nie znaczy, że nie można się na tym spoko bawić.
Fajnie mi się go oglądało, ale było za dużo absurdów, abym mógł go ocenić jakoś bardziej pozytywnie /tyle

ocenił(a) film na 1
GamoraRuss

ok...jest to jakiś punkt widzenia.
Zaliczyć tego gniota do komedii.

użytkownik usunięty
Marekgdapl

wizyta u terapeuty powinna ci pomóc.

użytkownik usunięty
GamoraRuss

wizyta u terapeuty powinna ci pomóc.

użytkownik usunięty
GamoraRuss