PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189736
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Wejdźcie na portal "kinoman" - 66 minuta i 40 sekunda. Scena kiedy David idzie zbadać co stało się z zepsutą sondą. Całej sytuacji przygląda się szefowa operacjo Meredith Vickers. W prawym górnym monitorze widać cały system kanałów wraz z pomieszczeniami. 59 minuta i 45 sekunda czyli model piramidy w 3D gdzie widać całą sieć korytarzy i pomieszczeń. Zamiast niepotrzebnych epizodów z zagubieniem się geologa w jaskini i zabawą biologa z kosmicznym wężem, z zakażeniem naczelnego naukowca i z Zombie Fifilda czy dr Elisabeth w ciąży z kosmicznym kalmarem lub przegadywanki ala „Moda na sukces: reżyser mógł się skupić na Space Jockeyach to znaczy zwiedzać te wszystkie komory i wyjaśnić co się tam stało. Te hologramy były super. Szkoda że ich było tak mało. Skoro kapitan Janek doszedł do wniosku że, Space Jockeye produkowali broń masowej zagłady na tej planecie to gdzie znajdują się laboratoria? W końcu wszystko po ataku epidemii zostało tak jak stało, z zaparkowanym statkiem kosmicznym . Dobrze by też było wyjaśnić znaczenie pierwszej sceny "z flaszką wódki" (była za krótka i nie jasna).

ocenił(a) film na 1
Raze

Wytłumacz mi...tobie płacą za sztuczne podtrzymywanie zainteresowania tym filmem poprzez takie idiotyczne tematy?

ocenił(a) film na 1
Marekgdapl

Już kiedyś ci napisałem że, ci już nie odpiszę. Miałem ci już nie odpisywać, ale niechaj to będzie cięta riposta:
http://www.filmweb.pl/user/Marekgdapl/posts?page=27
http://www.filmweb.pl/user/Marekgdapl/posts?page=26
I kto tutaj zakłada idiotyczne tematy? Kupiłem kiedyś bilet do kina, zakupiłem film na blu ray. Mam prawo wyrażać swoje spostrzeżenia na temat filmu tym bardziej że, nie bluzgam przeciwników tego filmu, ani innych adwersarzy. To jest forum filmowe, a ja pisze o filmie.

ocenił(a) film na 1
Raze

tak cie trochę...poza oczywiście twoim zrozumieniem przysługujących ci praw zdyscyplinować.
Jak się czyta tematy jak powyższe powstaje pytanie czy nadużywasz substancji psychotropowych czy tak samoistnie, niestabilna biochemia mózgu?
I nie histeryzuj.Nikt na ciebie nie bluzga.

ocenił(a) film na 1
Marekgdapl

errata:Tak cie trochę...poza oczywiście twoim zrozumieniem przysługujących ci praw, chcę zdyscyplinować.
Jak się czyta tematy, jak powyższe powstaje pytanie czy nadużywasz substancji psychotropowych czy tak samoistnie, niestabilna biochemia mózgu?
I nie histeryzuj.Nikt na ciebie nie bluzga.

ocenił(a) film na 1
Marekgdapl

Prowadząc dyskurs z samym sobą dowodzisz tezy że cierpisz na schizofrenię. Życzę powrotu do zdrowia.

ocenił(a) film na 1
Raze

Ogarnij się...słówko "errata" poza zasięgiem zrozumienia ?:)))))))))))))
Skąd się biorą takie przypadeczki jak ty...z lekka wyszczekane, a w sumie przycieżkawe?

ocenił(a) film na 1
Marekgdapl

Czytając twoje posty na tym forum mam wrażenie człowieku że, ty chyba jesteś chory psychicznie. Zachowujesz się jak gej który zaklina się na Boga Ojca Wszechmogącego że, sex z kobietami jest nieprzyjemny. Ty tak twierdzisz. Ja na forum filmowym piszę o filmie. A ty co robisz? Spamujesz. Co wniósł do dyskusji twój tekst cyt:" Wytłumacz mi...tobie płacą za sztuczne podtrzymywanie zainteresowania tym filmem poprzez takie idiotyczne tematy?" Jak takk bardzo denerwuje cię ten film i to forum to przestań się tutaj udzielać i znajdź sobie jakiekolwiek inne forum. Chociaż myślę że, na każdym innym adwersarze wskażą ci kierunek w którym powinieneś się udać. Co do leków

ocenił(a) film na 1
Raze

"Wejdźcie na portal "kinoman" - 66 minuta i 40 sekunda. Scena kiedy David idzie zbadać co stało się z zepsutą sondą. Całej sytuacji przygląda się szefowa operacjo Meredith Vickers. W prawym górnym monitorze widać cały system kanałów wraz z pomieszczeniami. 59 minuta i 45 sekunda czyli model piramidy w 3D gdzie widać całą sieć korytarzy i pomieszczeń. Zamiast niepotrzebnych epizodów z zagubieniem się geologa w jaskini i zabawą biologa z kosmicznym wężem, z zakażeniem naczelnego naukowca i z Zombie Fifilda czy dr Elisabeth w ciąży z kosmicznym kalmarem lub przegadywanki ala „Moda na sukces: reżyser mógł się skupić na Space Jockeyach to znaczy zwiedzać te wszystkie komory i wyjaśnić co się tam stało. Te hologramy były super. Szkoda że ich było tak mało. Skoro kapitan Janek doszedł do wniosku że, Space Jockeye produkowali broń masowej zagłady na tej planecie to gdzie znajdują się laboratoria? W końcu wszystko po ataku epidemii zostało tak jak stało, z zaparkowanym statkiem kosmicznym . Dobrze by też było wyjaśnić znaczenie pierwszej sceny "z flaszką wódki" (była za krótka i nie jasna)."

ocenił(a) film na 1
Raze

Zaczynasz się odsłaniać.Kawałkiem o gejach i kobietach błysnąłeś już pod innym nickiem.