Obejrzałem kilkakrotnie Prometeusza i według mnie jest to bardzo inteligentnie zrobiony
prequel obcego.
Po pierwsze coś na kształt Obcego wykluwa się w końcowej scenie.
Po drugie dr.Shaw leci na autopilocie na planetę "przyszłych ludzi" statkiem który jest jedną
wielką bombą.
Po trzecie ksenomorfy pokazane w ALIEN różnią się od tego z Prometeusza bo wykluwają się
z ciał przyszłych ludzie ,ale zmienionych przez tysiące lat ewolucji co jest powiedziane na
początku Prometeusz,
Czyli dr. Shawn doleciała do planety macierzystej , rozbiła się, zniszczyła populację inżynierów
ich własną bronią i tak narodził się obcy czyli Alien czyli ksenomor.
To żart...prawda?
Jak nie, to pragnę cie poinformować,że ten "inteligentny" film cie przerósł.
Większość twoich konstatacji, tego w mojej opinii bardzo kiepskiego filmu, jest jeszcze bardziej kiepska :)
Oto osiągnięcia intelektualne użytkownika "Marekgdapl"
Głupi "Marekgdapl" w tym całym swoim spamie gdzieś napisał takie głupoty, ale z uwagi na wyczerpanie dobowego limitu wypowiedzi nie jestem w stanie znaleźć tych idiotyzmów więc je tylko zacytuję:
Pajacu napisałeś cytuję:
"A atoirtap i jego problemy))))))))))))
Pamiętam jak wyzywał i to na ostro adwersarzy...podając jakiś adres i telefon, nazywając się poganinem i Boewolfem.
A zaraz potem chwalił się wizytą w klubie ze striptizem )))))))))))))))))))))))"
Ad. 1 Jedyną osoba która ma problemy natury psychicznej jesteś ty. Ty człowieku jesteś po prostu psychicznie chory. Mam wrażenie że ci dali jakąś przepustkę z domu wariatów i pierwsze co zrobiłeś to dorwałeś się do komputera by od dwóch lat okupować forum filmu "Prometeusz".
Ad. 2. Albo jesteś ślepy, abo straciłeś już po prostu rozum, a;e około 100 osób podniosło zarzut pod adresem twojej osoby jakobyś bluzgał każdego kto ma na tym forum coś do powiedzenie. Podasz jeden przykład bluzgania adwersarzy. A może twoje posty gdzie widnieje napis: "Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem", dobitnie świadczy o twojej działalności na tym forum.
Ad. 3 o co chodzi ci z tym Poganinem? Jeden wyznaje Judaizm, drugi Chrześcijaństwo, trzeci Islam, czwarty hinduizm, piąty buddyzm. Ale są również politeiści zakładający wielobóstwo Masz coś do powiedzenia w tym temacie. Boewolf to moje sakralne imię które spaja mnie z religia tak samo jak wy Chrześcijanie przyjmujecie drugie imiona podczas chrztu czy bierzmowania. Nie każdy musi nazywać się Przemek, Maciek, , Samuel, Aron, Dawid, Adam, Mojżesz, Kevin etc. Imię spaja mnie z religią. Urodziłem się w czesko- niemieckiej ateistycznej rodzinie. Nie przyjąłem chrztu, komunii i bierzmowania. Ale znalazłem swoja religie w Neopoganizmie. Nazwiska też nie mam polskiego.
AD. 4 Zdrowy facet musi mieć kobietę. Zresztą to nie był striptiz tylko jacuzzi i sex.
PS. Miłej zabawy "z ręką" na widok gumowej lali Barbie" masturbatorze.
Ad..AD. 3 i 4...poza pewnością jaką się dzięki twoim wpisom zyskuje,że jesteś Atoirtapem, mam jeszcze jedną uwagę.
Dotyczącą kobiet.
Ja nie muszę za nie płacić, patałachu ;))))))))))))))
Napiszesz jeszcze coś o Barbie? :)
Idź do psychiatry i lecz się na urojenia prześladowcze. Nie martw się. Łagodna schizofrenia jest uleczalna.
Znowu się zgubiłeś...mogę ci pomóc?
Wczoraj wysłałeś mi zaproszenie do znajomych...weź koniecznie tabletki.Nie rezygnuj z leczenia.
Zamieszczasz taki wpis w dyskusji i coś wspominasz o urojeniach prześladowczych?;))))))))
Nie radzisz sobie z emocjami chłopaku.
Zamieszczasz idiotyczne podróbki użytkowników...zakładasz tematy skierowane do josa...mnie uwieczniłeś w swoim "blogu"...bełkoczesz coś o Barbie.
Napiszę to tak...jesteś tak pokraczną i karykaturalną postacią,ze poza zwyczajowym pojeżdżeniu po tobie przy okazji takich "prowokujących )))))) wpisów jak ten tutaj, musiałbym być niespełna rozumu aby słowem wspomnieć o tobie na swoim blogu,
dając dowód obsesji.
Skończysz Atoirtap jak Ryszard C.:)
Wystarczy spojrzeć na twoje zdjęcie do profilu by jednoznacznie stwierdzić że, masz gówno zamiast mózgu.
Z twojego bloku geniuszu:
"AD. 4Zdrowy facet musi mieć kobietę. Zresztą to nie był striptiz tylko jacuzzi i sex." (
Zrozum...ty nie jesteś zdrowy.
Normalna kobieta po kwadransie rozmowy z tobą ucieknie.
Jedynie profesjonalistki skuszone zarobkiem, w tym przypadku trudno nazwać go łatwym,wytrzymają z tpbą godzinę.
Królu życia)))
Zresztą pomysł aby informacje takie upubliczniać świadczy Atoirtap( bo tę informację,o wyprawie do klubu zamieściłeś jako Atoirtap) o twoim "zdrowiu".