No właśnie, jaka ona jest? Z napisami czy jakims lektorem ( nie znoszę lektora). Aha i na jaką wersje sie wybrac 3D czy tradycyjne 2D (filom dobrze wykorzystuje efekt itp.?).
PS.Mam także jedno pytanie co zrobic jak jeszcze nie widziałem żadnego obcego (bardzo bym chciał i w ogóle) a prometeusz mi póki co strasznie sie podoba, wiem że jest to taki "niby-prequel" a nie sequel czy interquel ale czy cos zrozumiem, oczywiście niedługo potem zabieram sie do oglądania obcego.
2D ? oglupiales ? Ten film byl krecony w technologii Real3D, to nie jest konwersja digitalowa na 3D. Zreszta poczytajcie sobie opinie ze stanow, gdzie film lecial juz w sumie dawno temu. Jedyna rzecz do jakiej nie ma nikt watpliwosci to, ze trzeba go zobaczyc tylko 3D, to nie jest konwersja.
Opiniuje na podstawie tego co widziałem. Nie wiem może to wina kina. Oglądałem film w Heliosie w okularach ciągle widziałem jakieś odbicia. Bardziej mi to 3D przeszkadzało.
To sie zdarza, czasami wystarczy dokladnie oczyscic okulary, ale tak naprawde dokladnie podczas reklam. Jednak byc moze trafiles na jakis lekko zniszczony model, w sumie wspolczuje, bo film przede wszystkim warto zobaczyc ze wzgledu na oprawe audio-wizualna, a Tobie najwidoczniej popsul to czynnik zewnetrzy, szkoda.
No właśnie u mnie w mieście jest wybór(stary dobry helios) , chodzi mi czy efekty są takie prawdziwe a nie 10-sekundowe sceny i tyle z 3D.
Świetne efekty,które ratują słabszą fabułę.Jak zobaczyć tę zajebistą burzę to tylko w 3D.
To moze u ciebie ja raz byłem na filmie z lektorem (mówie z góry że pamietam na czym to było pare ładnych lat temu) chyba jakis wojenny albo komedia ale nie jestem pewny, i obiecałem sobie że juz nigdy wiecej
Byłem kiedyś na filmie w kinie ale nie pamiętam na jakim. Ty dobry jesteś. Hahahahaha. Lubisz robić z siebie błazna?
A ty pamietasz wszystkie filmy na jakich byłeś, pamietam ŻE byłem na takim filmie ale nie pamietam na jakim, trudno i bardzo nieprawdopodobne, bo przeciez ludzie pamietają pewne wydarzenie w 100% przez wiele lat albo nie pamietaja go wcale, co nie?
Tak, pamiętam na którym filmie byłęm w kinie a który oglądałem w tv, do kina chodzę średnio raz w miesiącu, moze rzadziej, ale 10 razy w roku jestem napewno (wylaczajac festiwale na których w ciagu tygodnia mozna zobaczyć 30 filmów), a nie codziennie, więc ptrzez ostatnie 15 lat zebrało się jakieś 160 filmów, nie ejst to coś czego nie mógłbym zapamiętać, poza tym jeśli jest się w kinie i pierwszy raz oglada sie film no to chyba zawsze bedziesz pamietał, o na tym byłem kiedyś w kinie. No chyba ze masz 70 lat, zebrało ci się 1000 filmów i masz dodatkowo skleroazę, wtedy rozumiem że można tego nie zapamietać. Pozdrawiam.
gdybys miał troche oleju w głowie to wiedziałbyś ze z lektorem puszczane są tylko filmy familijne dla małych szczyli typu shreki epoki lodowcowe i inne kupy
Byłem na wielu filmach i to był jedyny raz gdzie spotkałem sie z czyms takim, byłem na 99% pewny ze prometeusz bedzie z napisami ale chciałem byc pewny na 100% ale jak zwykle na filmwebie skończyło sie kłotnią i wyzwiskami osób które zawsze wiedza lepiej nawet jak nie wiedzą, wiem że was moze to dziwic dlatego mówie mnie tez to zdziwiło ale to był jedyny raz w moim zyciu ale juz trzeba zwyzywac i "zhejtować".
pomyliłem sie przygłupie
trzymaj zwieracz
w takim razie - nie puszczają w kinach filmów z lektorem
Mylisz pojęcia, a nie się pomyliłeś, to jezt zwykła niewiedza. Dobrze, że nadorbileś zaległosci.
hehe spoko
Ty wiesz lepiej co ja wiem a czego nie
tacy są najlepsi ... ;]
nawiasem mówiąc załozycielowi topicu chodziło raczej własnie o dubbing bo nie sądze aby był tak głupi by pytac czy w kinie puszczają filmy z lektorem
więc to prawdopodobnie on myli pojęcia
Nie wiem co ty wiesz. Wiem co napisałeś. Jeśli wiesz ze ziemia jest okrągła, a napiszesz ze jest płaska to nikt ci nie uwierzy ze wiedziałeś. Sam sobie wystawiasz swiadectwo tym co piszesz.
To tak jak ci z jednego z dziesięciu, dokładnie ten sam poziom.
- Który środek transportu powstał wcześniej pociag czy samolot?
- Samolot.
- Niestety. Pociąg.
- Wiedziałem.
napisałem 2 posty wyżej że chodziło mi oczywiscie o dubbing i koleżce który założyl temat prawdopodobnie też
jak nie zrozumiałeś to przeczytaj uważnie jeszcze kilka razy
Napisałeś to gdy zorientowałeś sie jaką głupote palnąłeś, a raczej po tym gdy ktoś cię uświadomił, bo nawet sam nie potrafiłeś sie zreflektować. Dopiergo gdy ktoś ci to napisał stwierdziłeś że to byl dubbing, a ja stwierdziłem że dobrze, że nadrobileś zaległosci, więc nie odwracaj kota ogonem, bo sie ośmieszasz po raz kolejny, zamiast przyznać sie do niewiedzy.
to naprawde niewiarygodne w jakim świecie a raczej narodzie debili muszę żyć
stara pisowska szkoła - my wiemy lepiej co ty myślisz i wszystko ogólnie wiemy lepiej
wybacz koleżko nie mogę przyznać sie do czegoś co mi w sposób idiotyczny insynuujesz a nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością
i faktycznie bystrzaku - wczesniej tego nie zauważyłem bo nie czytam po 10 razy swoich postów
Powtarzasz się, juz to pisaleś . Wiec i ja sie powtórzę, nie wiem co ty myślisz.
Nie wiem co ty wiesz. Wiem co napisałeś. Jeśli wiesz ze ziemia jest okrągła, a napiszesz ze jest płaska to nikt ci nie uwierzy ze wiedziałeś. Sam sobie wystawiasz swiadectwo tym co piszesz.
To tak jak ci z jednego z dziesięciu, dokładnie ten sam poziom.
- Który środek transportu powstał wcześniej pociag czy samolot?
- Samolot.
- Niestety. Pociąg.
- Wiedziałem.
no dobra
możesz jeszcze spróbować udowodnić mi że nie wiem ile jest 2x2 bo twierdzę ze 5
albo nie wiem na jakim świetle przejsć przez ulicę tylko po co?
i tak wiesz doskonale że to bzdura
Ja mówię tylko, że napisałeś ze filmy w kinach puszczane są z lektorem. Nie wiem co wiesz, wiem co napisałeś i nie mozna temu zaprzeczyć. Zachowujesz się jak 5-letnie dziecko. Ja wiedziałem, ja wiedziałem, tylko napisałem coś innego, ale ja dobrze wiedziałęm. Żenujące.
żenujący jest twój upór w kontynuowaniu tej dyskusji i próbie udowodnienia idiotycznej tezy
kolego ja mam ponad 30 lat i doskonale wiem co to jest lektor a co to jest dubbing
po co próbujesz mi udowadniać i wmawiać ze tego nie wiem na podstawie jednego nieprzemyślanego posta?
naprawde wierzysz ze tego nie wiem ?
w porządku, zostań przy swoim ja na to generalnie leję
przynajmniej uznam że zrobiłem dziś dobry uczynek i poprawiłem humor jakiemuś trollowi albo dwóm
Masz ponad 30 lat i rzucasz tekstami w stylu "przygłupie, trzymaj zwieracz". To powiem ci, że bardzo dojrzaly i inteligentny jesteś jak na swój wiek.
"to dubbing nie lektor, jeden lepszy od drugiego, same matoły xD"
na takie posty odpowiadam w podobnym tonie
zgodnie z zasadą 'do chama po chamsku'
widzisz w tym coś dziwnego?
to może faktycznie jeszcze krótko żyjesz na świecie
ja stykam sie z buractwem na codzień i tolerować go napewno nie zamierzam
Widzę w tym coś dziwnego. Zwalczajac buractwo buractwem, wcale go nie zwalczasz tylko je szerzysz. Satajesz sie burakiem, ale to twoj wybór.
fight fire with fire
jak rozumiem jesteś młodym idealistą który podłośc zwalcza miłością
ok
ja szanuję prawo innych do własnego światopoglądu
i sam mam prawo do swojego
jestem miły gdy ktoś jest miły, gdy ktoś nie jest ja też przestaję być
nazywaj to buractwem - ja to nazywam uczciwością
ty to sie zajmij czyms pożytecznym moze zamiast siedziec na FW 24h na dobe i srac durnymi postami
od mojej matki sie odpimpaj gnoju
własnie widze jak twoja cie wychowała skoro wjeżdżasz komuś na rodzine dęta pało
niw wieżdżam ci na rodzinę, tylko stwierdzam fakt ze ktoś cię nie wychowal i pytam czy to twoja matka.