Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

No właśnie, jaka ona jest? Z napisami czy jakims lektorem ( nie znoszę lektora). Aha i na jaką wersje sie wybrac 3D czy tradycyjne 2D (filom dobrze wykorzystuje efekt itp.?).
PS.Mam także jedno pytanie co zrobic jak jeszcze nie widziałem żadnego obcego (bardzo bym chciał i w ogóle) a prometeusz mi póki co strasznie sie podoba, wiem że jest to taki "niby-prequel" a nie sequel czy interquel ale czy cos zrozumiem, oczywiście niedługo potem zabieram sie do oglądania obcego.

ocenił(a) film na 3
Private_Witt

następny o matce...
idzcie na dwór pobawić sie w piaskownicy ciotki klotki
w końcu to wakacje

cybermac79

haha, w przeciwieństwie do Ciebie w pracy jestem.

ocenił(a) film na 3
Xerxo

poza tym ziomuś ocknij się wreszcie i zauważ ze to NIE JA założyłem temat z pytaniem czy Prometeusz w kinach jest puszczany z lektorem]
ja może sie zasugerowałem i bezmyślnie powtórzyłem ta bzdurę

Prometeusz z lektorem będzie za 5 lat w TV

ocenił(a) film na 2
cybermac79

Przynajmniej potrafisz przyznać sie do tego że bezmyślnie powtarzasz bzdury, to już postęp. Szanuję to.

ocenił(a) film na 3
Xerxo

to świetnie
ja napewno nie szanuję pisowskiego sposobu prowadzenia dyskusji polegającej na wmawianiu komuś że wszystko wie sie lepiej od niego oraz stawianiu i próbie udowadniania absurdalnych tez

ocenił(a) film na 2
cybermac79

Mam wrażenie że od początku to robisz. Próbujesz negować rzeczywistość, a każdy moze przeczytać sobie co napisałeś, wiec twoje wysiłki zdają się być daremne.

cybermac79

nie wyzywaj mnie od przygłupa bo nas jeszcze pomylą.

ocenił(a) film na 7
pafelek

bylem 3D i wypas efekty solidne, burza z krzemowymi kawalkami super dodatkowo dobrze pokazani w trojwymiarze Olbrzymi.

ocenił(a) film na 10
pafelek

3D najlepiej imax, efekty miażdżące :)

ocenił(a) film na 6
pafelek

3D straszne gówno, przynajmniej jeśli chodzi o multikino,niestety musiałem tam akurat iść.Efekty żadne i wcale nie ratują filmu.

pafelek

O dziwo polecam film w 3D, który jest tym razem świetnie wykorzystany. Efekty 3D nie męczą, nie polegają one na głupim "rzucaniem się w oczy". Prometeusz jest oczywiście w napisach. Kinach nigdy nie było i nie będzie filmów z lektorem, mogą być tylko z napisami lub ewentualnie z dubbingiem. Film jest co prawda prequelem Obcego, ale bardzo luźnym, niczego nie zepsujesz oglądając najpierw Prometeusza, a dopiero potem Obcego. Jeżeli lubisz klimatyczne, mroczne science- fiction, z umiarkowaną akcją, to jak najbardziej polecam.

użytkownik usunięty
pafelek

Z dubbingiem...