No właśnie, jaka ona jest? Z napisami czy jakims lektorem ( nie znoszę lektora). Aha i na jaką wersje sie wybrac 3D czy tradycyjne 2D (filom dobrze wykorzystuje efekt itp.?).
PS.Mam także jedno pytanie co zrobic jak jeszcze nie widziałem żadnego obcego (bardzo bym chciał i w ogóle) a prometeusz mi póki co strasznie sie podoba, wiem że jest to taki "niby-prequel" a nie sequel czy interquel ale czy cos zrozumiem, oczywiście niedługo potem zabieram sie do oglądania obcego.
następny o matce...
idzcie na dwór pobawić sie w piaskownicy ciotki klotki
w końcu to wakacje
poza tym ziomuś ocknij się wreszcie i zauważ ze to NIE JA założyłem temat z pytaniem czy Prometeusz w kinach jest puszczany z lektorem]
ja może sie zasugerowałem i bezmyślnie powtórzyłem ta bzdurę
Prometeusz z lektorem będzie za 5 lat w TV
Przynajmniej potrafisz przyznać sie do tego że bezmyślnie powtarzasz bzdury, to już postęp. Szanuję to.
to świetnie
ja napewno nie szanuję pisowskiego sposobu prowadzenia dyskusji polegającej na wmawianiu komuś że wszystko wie sie lepiej od niego oraz stawianiu i próbie udowadniania absurdalnych tez
Mam wrażenie że od początku to robisz. Próbujesz negować rzeczywistość, a każdy moze przeczytać sobie co napisałeś, wiec twoje wysiłki zdają się być daremne.
bylem 3D i wypas efekty solidne, burza z krzemowymi kawalkami super dodatkowo dobrze pokazani w trojwymiarze Olbrzymi.
3D straszne gówno, przynajmniej jeśli chodzi o multikino,niestety musiałem tam akurat iść.Efekty żadne i wcale nie ratują filmu.
O dziwo polecam film w 3D, który jest tym razem świetnie wykorzystany. Efekty 3D nie męczą, nie polegają one na głupim "rzucaniem się w oczy". Prometeusz jest oczywiście w napisach. Kinach nigdy nie było i nie będzie filmów z lektorem, mogą być tylko z napisami lub ewentualnie z dubbingiem. Film jest co prawda prequelem Obcego, ale bardzo luźnym, niczego nie zepsujesz oglądając najpierw Prometeusza, a dopiero potem Obcego. Jeżeli lubisz klimatyczne, mroczne science- fiction, z umiarkowaną akcją, to jak najbardziej polecam.