PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189736
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Dla mnie ożywienie odciętej głowy po ...plus minus 2000 lat,która dowiodła,że inżynierowie
są śmiertelni))))))))))))

Marekgdapl

Dla mnie największą niedorzecznością jest Twoje konto na Filmwebie, Ty w d*pe ruchany ubecki konfidencie.

ocenił(a) film na 1
Niobe_FW

Oskarek... Za bardzo i niezdrowo angażujesz się w tematy polityczne z których xuj rozumiesz. To filmweb.

Marekgdapl

Może opowiesz mi coś o zaufaniu jak Tusk w czasie swojego bełkotliwego 3 godzinnego expose w 2007 r.

ocenił(a) film na 1
Niobe_FW

Oskarek... Jak ty we mnie zobaczyłeś zwolennika Tuska o ubeckich korzeniach to musisz się leczyć.
Odpuść sobie politykę i ocenę kinematografii.
To ci szkodzi.

Marekgdapl

W takim razie jesteś arogancką, dwulicową, dekadencką lewicową świnią, sympatyzującą z Joanną Senyszyn.

ocenił(a) film na 1
Niobe_FW

Oskarek... Twoje zaangażowanie w sytuację polityczną w Polsce ci szkodzi. Tracisz kontakt z rzeczywistoscia.

Marekgdapl

Jeżeli lubisz Jadwigę Wiśniewską i Krystynę Pawłowicz to szacun dla Ciebie. 

Marekgdapl

gdzie jest użytkownik I_am_Providence

Niobe_FW

hej jesteś LordByron?

public_xxx

Cierpisz na pourazowy zespół przeciążenia goleni prawej??

Niobe_FW

nie na uszkodzenie łękotki w prawym kolanie

public_xxx

Doznałeś tej kontuzji podczas wypoczynku na Filipinach?

Niobe_FW

tiptop vel lordbyron to ty?

public_xxx

Ja jestem antykomunistką i antypostkomunistką!

Niobe_FW

wierzysz w Boga oi Adama i Ewę?

public_xxx

Kwaśniewskiego bym na wigilię do domu nie zaprosiła!!

Niobe_FW

facet nie siedzi w polityce od lat

public_xxx

Ale to były PZPR-owski aparatczyk. Co więcej Józef O. miał podejrzenia co do tego czy całość swojego majątku zdobył w sposób w pełni legalny

Niobe_FW

ale twój ojcec też był PZPR-owski apartczyk

public_xxx

To jest gobbelsowskie kłamstwo. Ja mogłabym napisać że twój dziadek służył w Waffen-SS.

Niobe_FW

tiptop lordbyron to ty?

public_xxx

Nie wiem o czym do mnie mówisz człowieku.

public_xxx

Jos_fw to moim zdaniem spadkobierca myśli Jerzego Urbana. Taki postkomunistyczny pryszcz na zdrowej tkance naszego narodu któremu nie odpowiada dobra zmiana.

Niobe_FW

Jacek Sobota to perlowiec i postkomunista

public_xxx

On się zalicza do grona tych ludzi o których myślał J. Kaczyński gdy mówił że ,,My jesteśmy tam gdzie kiedyś oni stoją tam gdzie stało ZOMO"!!

Marekgdapl

Rozmowa z tabą to takie w sumie tarzanie się z świnią w błocie internetowy trollu. Ulegasz postępującej lempartyzacji.