Dla mnie ożywienie odciętej głowy po ...plus minus 2000 lat,która dowiodła,że inżynierowie
są śmiertelni))))))))))))
Dla mnie największą niedorzecznością jest Twoje konto na Filmwebie, Ty w d*pe ruchany ubecki konfidencie.
Oskarek... Za bardzo i niezdrowo angażujesz się w tematy polityczne z których xuj rozumiesz. To filmweb.
Może opowiesz mi coś o zaufaniu jak Tusk w czasie swojego bełkotliwego 3 godzinnego expose w 2007 r.
Oskarek... Jak ty we mnie zobaczyłeś zwolennika Tuska o ubeckich korzeniach to musisz się leczyć.
Odpuść sobie politykę i ocenę kinematografii.
To ci szkodzi.
W takim razie jesteś arogancką, dwulicową, dekadencką lewicową świnią, sympatyzującą z Joanną Senyszyn.
Oskarek... Twoje zaangażowanie w sytuację polityczną w Polsce ci szkodzi. Tracisz kontakt z rzeczywistoscia.
Ale to były PZPR-owski aparatczyk. Co więcej Józef O. miał podejrzenia co do tego czy całość swojego majątku zdobył w sposób w pełni legalny
Jos_fw to moim zdaniem spadkobierca myśli Jerzego Urbana. Taki postkomunistyczny pryszcz na zdrowej tkance naszego narodu któremu nie odpowiada dobra zmiana.
On się zalicza do grona tych ludzi o których myślał J. Kaczyński gdy mówił że ,,My jesteśmy tam gdzie kiedyś oni stoją tam gdzie stało ZOMO"!!