PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

...że Ridley Scott zrobi naprawde dobre kino w swoim dawnym stylu i że przede wszystkim nas fanów serii zaskoczy, że zrobi to sięgając tylko i wyłącznie do własnych pomysłów, że zostawi troszkę tajemnicy ale głównie, że nie sięgnie po wątki różnego rodzaju tworów z komisków i innych pierdów, które powstawały masowo po sukcesie serii, ale będzie to jego wyłączna pomysłowość a nie stworzony potem świat-uniwersum i inne banały, nad którymi tutaj się pocicie, mam nadzieże że wątki będą zupełnie inne, bez space jockeyów i innych tworów, wcale nie musi tego wyjaśniać...a jak pojawi się predator to ja wyjde z kina:)...albo zrobi dzieło albo gówno dla zaspokojenia maniaków, fascynujacych się jakimiś wymysłami pseudoartystów...myśle że Scot tutaj pokaże albo jest gość albo pipa:) pozdro dla prawdziwych fanów serii:)

maximus01

zrobi nie martw sie :-)
obcy 1 ekstra wyszedł to czemu miałoby być inaczej z prometeuszem?

cezarywi

"obcy 1 ekstra wyszedł to czemu miałoby być inaczej z prometeuszem?"
Może dlatego, że dzisiejsze kino opiera się głównie na efektach specjalnych, a nie na fabule. I fajni trochę się boją co z tego wyjdzie, ale R. Scott kocha swoje "dziecko" więc mam nadzieję że pokaże nam, że jeszcze można stworzyć porządne kino.

maximus01

ja tez mam taka nadzieje tylko po co zakladacie tyle podobnych tematow i zasmiecacie
a tutaj sj w tle chociaz niektorzy mowia ze to fake http://www.avpgalaxy.net/2012/01/14/new-prometheus-image-featuring-noomi-rapace/

ocenił(a) film na 4
lewandowski09

nie chce mi się czytać całego forum:) zapewne jak coś się pojawi, to lemingi i tak będą szukać podobieństw do komiksów i innych bzdetów:)

maximus01

faktycznie to zdjecie wyglada na fake ale jest chyba oficjalne

lewandowski09

no raczej nie!

ocenił(a) film na 7
lewandowski09

Wygląda na fake? niby czemu? Wygląda dobrze.