PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189735
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

...to majstersztyk programowania podswiadomego, poczety naturalnie, zochydzony, wyciety. Brawa lewactwo ! Oddajcie czesc Molochowi.

Budyks

kwas ci nie służy

ocenił(a) film na 5
Resvain

Fakt, rzeczywistosc ostatnio, jakas troche skwaszona sie wydaje... zdecydowanie rzeczywistosc mi nie sluzy, tylko malo alternatyw jakos... chyba odpale jakis film...

ocenił(a) film na 8
Resvain

Jak ktoś wyjeżdża z lewakami, żydami, spiskami, masonerią, krzyżami, Smoleńskiem itd.... to się go ignoruje, ponieważ inaczej takiego psychola nakręcasz.

LordNeo

a niech się nakręca, nie mam zamiaru z nim dyskutować, te cztery wyrazy to chyba żadna rewelacja

ocenił(a) film na 5
LordNeo

Ty mi tu nie wyjezdzaj z czym mam wyjezdzac

ocenił(a) film na 5
Budyks

Kocham byc ignorowany :D

ocenił(a) film na 7
LordNeo

Tym bardziej powinno się ignorować kogoś, kto wrzuca Smoleńsk i masonów do jednego wora...

ocenił(a) film na 8
Scuzz

Twierdzisz że fanatyków spisków Smoleńskich należy oddzielić od od zwykłych tropicieli spisków masońskich?
Może to nie ten sam temat ale ten sam poziom szaleństwa.

ocenił(a) film na 5
LordNeo

Skoro szalenstwem jest dla ciebie debata o sprawach kardynalnych, to musisz byc bardzo mizernym czlowiekiem, a jako taki moglbys miec troche godnosci i nie wypowiadac sie publicznie.

ocenił(a) film na 8
Budyks

Debatować nad urojeniami nie zwykłem, od tego powinieneś mieć lekarza.

ocenił(a) film na 5
LordNeo

To, ze nie potrafisz czegos pojac nie znaczy, ze nie istnieje. Skoncz szkole srednia najpierw, moze cos ci sie rozjasni, potem poczytaj ambitne rzeczy, ale nie tylko z jednej strony barykady, wtedy moze wyksztalcisz cos tak abstrakcyjnego w dzisiejszych czasach jak wlasne zdanie i wtedy dopiero twoja wypowiedz bedzie miala racje bytu, bo narazie pieprzysz tylko wacpan.

ocenił(a) film na 8
Budyks

To jest dokładnie moje zdanie, które sam sobie wypracowałem dzięki lekturze jak i obserwacji psycholi szukających wszędzie spisków, aby usprawiedliwić własne życiowe porażki albo usprawiedliwić własne uprzedzenie, nierzadko zdarza się że wierzą w to z czystej głupoty. Nie dyskutuje z takimi osobnikami i z tobą też nie zamierzam z zasady. To jest zwyczajna strata czasu, gdyż racjonalnych argumentów czy faktów nigdy nie przyjmujecie, a prędzej czy później zaczynacie sypać wyzwiskami, czy zniżacie się do wywodów osobistych, celując głównie w brak wiedzy oponenta lub jego wiek. Co zresztą przed chwilą uczyniłeś. Tak więc znajdź sobie kogoś innego zapewne nie zwykle pouczającej debaty nad kwestią dowolnego spisku.

ocenił(a) film na 5
LordNeo

To ty zaczales od inwektywu, wiec zastanow sie czy to co prubojesz mi wmowic nie tyczy sie ciebie, co wiecej maja twoje komentarze do przekazania ? Nic, zwyczajnie pieprzysz, uruchomiony przez moja skadinad prowokacje. Argument nie padl zaden wiec o czym mowa ? Uwaga o wieku cie zabolala, tak myslalem, widac po stylu pisania jak i po tresci ze narazie prubojesz sie tylko pokazac, czyli masz max 20 lat, to tak a propos wgladu psychologicznego. Spiskow szukam troche na wyrost, bowiem doswiadczenie mowi mi, ze jezeli jest mozliwosc zaistnienia takiego, to zazwyczaj tak wlasnie jest, a ty znasz tylko te nieudane (to chyba logiczne).

ocenił(a) film na 8
Budyks

To nie wyzwiska to diagnoza.

ocenił(a) film na 1
Budyks

To było cesarskie cięcie. Poza tym. Tam akurat jest wątek moralizatorski. Organizm przeżył i gdyby nie on Elizbeth by zgineła. A wniosek jest takie że, nie jest ważne jak parszywe jest dziecko i w jakich okolicznościach zostało poczęte ale zawsze może mieć wpływ na przyszłość innych ludzi w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

ocenił(a) film na 5
TrzyCycki

11/10 :D