Gorąco polecam ten film każdemu fanowi obcego i nie tylko , film może nie jest idealny (8/10) ale naprawde jest wart obejrzenia. I nie sluchajcie malkontentów dla których ten film jest chyba "za mądry" ponieważ używaja takich argumentów że czasami szkoda czytać ich posty.... wiec jeśli zastanawiasz sie dlaczego ten film ma średnią 6,6 to jest to zasługa właśnie takich miernych kinomanów. Żekłem i do przeczytania :)
zmywak czeka mówiłem !!! dziadku na oko masz 40-45 lat i uważasz że taka gadką pokazujesz że jesteś lepszy od nas ??? a sam wyjechałeś bo w polsce nie było dla ciebie miejsca żałosne.
Wzrószyłeś mnie, złamałeś, tak wszystko sie zgadza co powiedziałeś musisz być genialny w odgadywaniu obrazów psychologicznych, brawa i gratulacje genialnego intelektu (brutal sarkazm mode off)
Czy ja jakąś cieciową karme na zachęte posiałem, że te pseudo istoty tak do mnie ciagną,co pisać ledwo potrafią.
ja też nie widze więlkszego sensu dyskutowania z kolesiem co ubiera sie w damskim sklepie. Boom nara
Polska z dużej litery.I jakich nas.pisz za siebie.Nie szukaj wsparcia w wyimaginowanej grupie)
albo jestes jakimś psycholem albo jesteś chory daj sobie spokój ... bo naprawde zanudzasz !!! nie widzisz ze czepiasz sie wszystkiego i do wszystkiego sie wtrącasz ??? masz kompleksy to idź do siłowni a najlepiej do doktora.
No...świadomość własnych braków może być pierwszym krokiem do samodoskonalenia.Nie zmarnuj tej okazji))))))))
sie jasnie panstwo zbuldoczylo i dalej jazda wszyscy na jednego :D w kupie sila no nie? :) jeszcze mu na matke pojedzcie :D albo chalupe spalcie. same Bralczyki i Raczki normalnie :D
NIe martw się. Ja też wysoko oceniłem film i też na mnie jechali jak po szmacie. To jest normalka na filmwebie. Na jedną pozytywną ocenę (powyżej 6) znajdzie się 7 ocen negatywnych (w większości 1).
no niestety ta strona bardziej denerwuje i utrudnia wybranie dobrego filmu na wieczór właśnie przez takich wieśniaków jak ci dwaj panowie w tej "rozmowie" ... ale cóż internet jest pełen chamstwa ...
Posłuchaj prostaczku...oceniaj sobie film jak chcesz)))))
Masz do tego absolutne prawo.
Nie zostałeś przeze mnie określony wcześniej jednym pejoratywnym słowem.
Więc biedny chamie,nie rób z siebie ofiary.Oceniaj film a nie użytkowników.
A jak już zacząłeś to miej jaja i świadomość, że otwierasz pole do oceny własnej osoby)))))))))))))))))))))))))))))))))
1. widze że strasznie Cie boli jak ktoś ma inne zdanie , może to przyczyna niskiej samooceny .
2. tylko ty odebrałeś ze mój wpis obraża osoby o innym zdaniu na temat tego filmu a tak naprawde był on skierowany do osób dla których film jest po prostu miłą odskocznią od codzienności .
3. wielkość jaj mierzysz kolorem koszulki wiec nie jesteś w mojej lidze.
4. koniec tematu.
Ty mi tu nie pitol o niskiej samo ocenie....Ty pisz o filmie a nie o oceniających.
I nie zgrywaj obrażonej blondynki.
Koniec tematu.
to ty zgrywasz internetowego cwaniaczka który sam zaczyna durne dyskusje ... koniec.
A teraz pokaż mi gdzie gdzie jechano po nim "jak po szmacie" za ocenę filmu i gdzie spotkał się z jednym słowem krytyki ze film mu się spodobał?
Niestety 3/4 jego postu to ocena ocen.Czy krytyków tego filmu.
Skąd wy sie bierzecie..............
Ale w kontekście tej sytuacji można to odebrać jako wsparcie.
A jak przeczytasz dokładnie jego post otwierający i przez moment sie zastanowisz, to zapewne dojdziesz do wniosku, że się nie popisał))))))))))))
Może forumowicz nie wstawiał przecinków i dlatego dziwnie się jego post czyta. Też czasem gubię przecinki i literki:D
Ok.Zostajemy przy twojej ocenie:"Sensowna,głęboka i merytoryczna opinia.Trudno jej nie uszanować czy sie się z nią nie zgodzić.Fajny zaczyn dyskusji".
Tylko tym uporem potwierdzasz,że kolorek nieprzypadkowy.
a ty czepianiem sie koszulki potwierdzasz ze jestes prawdziwym twardzielem z mięśniem piwnym ... co ta anonimowość robi z ludzi na necie ...
Co nie trafia do ciebie?
Że opinia płyciutka i bardziej na temat widzów nieprzychylnych filmowi?
Że raczej obraża niż zachęca do dyskusji?
Że czepianie sie koszulki to żarcik mający uzmysłowić....
Po co ja to piszę.... jakbyś miał to załapać to zrobiłbyś to kilka postów temu)))
A więc....
Przepraszam za swoje niestosowne żarty na temat koloru koszulki.
Prywatnie mogę podpowiedzieć, że na forach publicznych należałoby unikać tego koloru.
Wielu mężczyzn ma tradycyjne i zacofane wyobrażenie jak powinien ubierać się facet.
Życzę wielu udanych chwil spędzonych w dyskotekach i w kinie.
W kinie proszę nie czuć się wyobcowanym.Coraz mniej tam miernych kinomanów)))))))))))))
Taaa i mówi to koleś który ocenił Avengers na 10 najbardziej zacofany tradycyjnie film 2012 roku
Łatwo na tobie zrobić wrażenie, pare dobrych efektów i wielka podnieta, kit z fabułą i grą aktorską. Producenci takich filmów dawno to przewidzieli i jak widać czarnej masie sie to najlepiej sprzedaje. Czy tego chcesz, czy nie chcesz w samej maszynce jestes mielony razem z nimi, przerażający system prawda ?
Bardzo trudno zrobić na mnie wrażenie, ale Avengers miał świetnie napisany scenariusz. Dialogi i relacje miedzy bohaterami to najmocniejsze punkty tego filmu.
Jeśli próbujesz go skompromitować kolorem koszulki, to muszę ci uświadomić internetowy gangsterku, że o wiele większą kompromitacją jest twierdzenie, iż Prometeusz to słaby film.
Dziwnie się układa na filmwebie. Człowiek chce wyrazić swoje zdanie odnośnie filmu, a za chwilę cała zgraja się zrzuca i wszystkich wyzywa od debili;). Co mnie najbardziej dobija w takich "dyskusjach"? Próba obliczenia wieku, czy IQ użytkownika w oparciu o jego upodobania? Współczuję Tobie. Nie to nie było złośliwe "ale żal", tylko faktycznie współczuję, że nie można już spokojnie wyrazić swojego zdania. Na Twoim miejscu dał bym tym "dżentelmenom" spokój;).
Odradzam jakąkolwiek dysputę z agresywnym gejem o nicku dance macabre i smoking. Nie posiada żadnej wiedzy, a swoją indolencję próbuje nieudolnie maskować chamstwem i trollingiem. Doprawdy strata czasu, moim zdaniem.
Pozdrawiam serdecznie.
wiem czas już olać tych panów i niech sobie piszą do woli ... bo i tak nie przyswajają żądnych argumentów które wychodzą poza ich poziom.