PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Nie przepadam za tego typu gatunkiem,ale rzeczywiście. może się to okazać całkiem dobre
kino,które wypadło by zobaczyć choć by ze względu na reżyserie R.Scotta.Ale Polska
premiera po prawie 2 m-c ? to już jaja.

SadNoveber

byl czas przywyknac

lewandowski09

W ciągu tych 2 m-c,wydana zostanie na tyle dobra kopia,że wiele osób w Polsce zrezygnuje z pójścia do kina.

SadNoveber

masz racje ba ja nawet w dniu premiery sciagam nie wytrzymam po prostu wiem ze cam to zabojstwo dla tego filmu ale ja juz taki jestem kazdy ma wybor

lewandowski09

ja sobie poczekam i udam że wyszła w czerwcu:-)
lepiej poczekać klimacik i w ogólu:-)

ocenił(a) film na 7
lewandowski09

Panie, nie pieprz Pan. : P Dasz Pan radę, musisz Pan dać. : P Wyjedziesz Pan na wakacje, zajmiesz się czymś, przeczekasz. : P Nie ma innej opcji.

Charism

nie ma bata nie wytrzymie i tyle moze nie obejrze calego ale chociaz framenty bo ten film nie daje mi spokoju moze sie za bardzo napalam na ten film pamietam jak czekalem na avatara no i sie troche rozczarowalem aczkolwiek jest to jeden z najlepiej nakreconych filmow jaki ostatnio wyszedl (pomijajac fabule ) ale jak to mowia nadzieja matka glupich a ja jestem wsrod nich

lewandowski09

Nie, no ja nie sikam w majtki...z oczekiwania na ten film :) Bo jakoś z przyszłych premier bardziej bym wybrał raczej ,J.Edgar' bo to kino bardziej mi bliższe.