Oglądając to, liczyłem na coś lepszego.
Trochę "podróbka" aliena 1 i 2, szczególnie w ostatnim kadrze filmu.. taka nieudolna podróbka..
Fabuła trochę płytka. Jak ktoś napisał, niedociągnięcia, najważniejsza misja w historii, a jest w
100% komercyjna (nie tyle dla chęci zysku, co ... nie będę spoilerował), której członkowie to po
części debile.
Jeżeli ktoś lubi serię Alien, to powinno się spodobać, ale to nie to samo, ponadto, nie wiem jak
Was, ale jak oglądałem Aliena 1, to w niektórych momentach się bałem, czy poprostu byłem w
napięciu, że tak to ujmę, tutaj tego nie uświadczyłem.
Film mocno wybrakowany. Gdybym zapłacił w kinie, to byłbym rozczarowany. Ja jednak
oglądałem w zaciszu mojego łóżka - i w sumie, nie żałuję tych 2 godzin, drugą część również
obejrzę, z czystej ciekawości. Ponadto może film świetny nie jest, ale z uwagi na małą liczbę
takich "futurystycznych filmów o obcych galatykach i alienach", można powiedzieć, że jest DOBRY,
ale dupy nie urywa :)
"Temu to" że nie potrafisz się udzielać merytorycznie. To nie podstawówka, tylko forum dyskusyjne..
Myślę że masz problemy z budową zdań , kulturą osobistą i argumentacją. Nawet biorąc poprawkę na twój młody wiek nie wygląda to dobrze.
Zabawne że przytaczasz tutaj wypowiedź trolla, który bawił się w dziesiątki multikont ... Czyżbyś był kolejnym?
stary nie karmij go ... jak nie masz z kim popisać to zemną możesz a nie z 12 latkiem