PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189735
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Russel Crowe jako obcy.

użytkownik usunięty

Skoro Scott uwielbia tego aktora powinien mu powierzyć tą arcytrudną rolę. Crowe będzie chodził po suficie, pluł kwasome w główną bohaterkę którą zagra Megan Fox.

Orlando Bloom może zagrać androida.

jadawin

Aerosol haha ale masz pomysly ale swietna komedia by byla:)

jadawin

Panowie czy tam panie, nie wiem, dobre macie zajawki.

użytkownik usunięty

może jeszcze trochę rozmachu dodać, i zaangażować pudziana, jako królową obcych? dodać do tego jeszcze jakieś tańczące na lodzie pseudo gwiazdki tv i mamy hit

Ja bym dodał jako obcego naszego wariata co siedział w szpitalu psychiatrycznym czyli tego łysego uczestnika jednej z tych pierwszych edycji Big Brothera...( nie pamietam jego personaliów) YYYurka chyba:) a Dodę jako Ripley... " Mówiła wiesz Dod...tzn Ripley- ostatnia z załogi statku Nergalomo... i w dupie..yiyiyiyiyiyiy "
A tak serio to Crow jest wyśmienitym aktorem i poradziłby sobie z rolą jaką by mu przydzielono... choć na moje powinni poszukać mniej znanych aktorów..

ocenił(a) film na 7
osa1

A ciekawe czy Crow zagrałbym fortepian jakby mu Polański zaproponował w Pianiście

kamil_zawada1984

ja myślę że od Crowe'a byłby lepszy Nicolas Cage! Ew. Crowe jako Obcy, a Cage - Predator/Forfiter

ocenił(a) film na 7
kolontaj

I niech najlepiej zrobią ich wszystkich w CGI

ocenił(a) film na 6

hahahaha miszczostFo!

ocenił(a) film na 8

Crowe nadaje się na jajo królowej a Cage wcieli się w odwłok, którym te jajo się wydostaje, jakoś panowie się dogadają jak to bedzie wygladac ;D

ocenił(a) film na 4

Niech Ridley Scott zagra też, nie zabierajmy mu roli! Niechaj zagra Space Kogoś tam

Kiepski temat i takie też odpowiedzi.

ocenił(a) film na 9

Paris Hilton powinna biegać po suficie i rzygać z niego kasą na marines. A oni by uciekali i krzyczeli: nie, nie, zarzucą nam korupcję!

użytkownik usunięty
Kristofio

i wtedy wpada CBA