Głupie to i bez sensu. Efekty nie zrekompensują idiotycznego scenariusza!
a co tobie w tym filmie nie podobało się ? pewne nie oglądałaś nigdy takich filmów jak obcy dlatego dla ciebie to coś dziwnego, ale film jest dobry i świetny scenariusz, tylko mogli zrobić ze Indzynier dogadał się z tą Rudą , i ta Ruda z Blondynką przeżyli .
gdybyś zobaczył film Noe wybrany przez Boga to zobaczyłbyś ze film Noe jest bardziej bez sensu i głupie, ale skoro nie rozumiesz tego filmu jak Prometeusz to z tego wynika ze albo jesteś gimbusem albo masz rozum dziecka tylko oni nie rozumieją takich filmów.
I tu mnie mały rozbawiłeś! Nie dziwię się, że dla ciebie ten chłam jest arcydziełem.
najbardziej mnie wkurzyło jak Noe powiedział ze musi zlikwidować rase ludzką , zabił dziewczynę swojego syna .. film nawołują agresję do Noego .
ja lubię takie filmy jak ten Prometeusz, jak dla mnie to arcydzieło, bardzo dobrze zrozumiałem o co chodzi w tym filmie :)
Głupie i bez sensu a ocenione na 10...
Co do Prometeusza
http://film.org.pl/a/50-prawd/50-prawd-objawionych-przez-prometeusza-29240/
zalezy od gustu, mi się podobają te klimaty :) , ja ten film tak zrozumiałem ze ten stary dziadek chciał od Indzynerów dostać zycie wieczne , tylko przez to ze nie porozumieli się to nie wiadomo z jakiego powodu Indzynier chciał zlikwidować ludzi . xD
Dzięki za linka. Co prawda początek dość mętny, ale większość tzw. prawd dowcipna i "prawdziwa". Się obśmiałem pod nosem...
ten co napisał tą strone troche przesadził widać ze osoba z rozumiem dziecka np
punkt 7 . tutaj nie ma racji, chyba nigdy nie oglądał takich filmów jak star wars, star trek a nawet teraz są "Jedyną zaletą takiej formy łączności jest to, że nigdy nie padnie bateria, ani nie zepsuje się w decydującym momencie. " osoba co napisał nie pomyślał ze w tym statku pewne jest akumulator tak jak w samochodzie albo generator energetyczny ,
"13. Gdy odwiedzasz pomieszczenie komór hibernacyjnych, załóż na głowę kask z pomarańczową szybką. Żeby wyglądać kosmiczniej." ta osoba który napisał ten artykuł to albo jest gimbusem albo ma rozum 9 latka, ten kask z pomaranczową szybką słuzył dla androida coś jak telefon który kontaktował sie z starym dziadkiem .
"16. Pierwszą czynnością po wyjściu z komory kriogenicznej jest robienie niepełnych pompek." widać ze pusta osoba pisałą to, nie każdy musi robić pompki jak komu się podoba, a ta osoba widoczne dba o formę .
"17. Po wybudzeniu z hibernacji najpierw zapalasz cygaro, później ubierasz choinkę. No, teraz można zjeść śniadanie." to kolejny dowód ze ten artykuł na tej stronie pisał osoba z rozumiem 9 latka
"27. Po przylocie na obcą planetę, choć nie wiesz czego szukać, natychmiast odnajdujesz interesujące cię miejsce – o tam, między tymi górami! Nie oblatujesz większej części planety, bo i po co?" osoba ma chyba wade wzroku, Naukowiec od razu zauwazył skałe który dziwne wyglądał i tam kazał polecieć ,
"29. Zabraniasz Jacksonowi zabierać broń na rekonesans nieznanej planety, bo to ekspedycja naukowa. Jeśli zaatakują was jakieś kosmiczne ścierwa będziecie strzelać przekleństwami" tak powiedziała dziewczyna naukowiec a tak normalnie miał pozwolenie, wiadomo jak dziewczyny.
- osoba nigdy nie widział jak wygląda statek kosmiczny w takich filmach jak star wars, star trek itp
potem przeczytam dokładnie jakie bzdury napisał, widać ze ktoś napisał ten artykuł na tej stronie z inteligencją Komorowskiego .
Człowieku, który wiesz jak wygląda statek kosmiczny.
Ty chyba namiętnie słuchasz Wagnera i stajesz na baczność od samego rana. Więcej dystansu życzę.
A posądzenie autora Prawd objawionych o to, że ma rozum dziecka jest prometeuszowską bzdurą. Przecież nawet jego zdania są zrozumiałe i z dowcipem, czego nie można powiedzieć o twoich. Zresztą co to znaczy, ktoś napisał. Masz tam autora, możesz o nim poczytać...
Ogarniasz sytuację, w której po latach podróży kosmicznej na planetę, lądujesz wielkim, Wielkim pojazdem przy skale, która "dziwnie wygląda". Ogarniasz wielkość planety? To chyba nawet Komorowski by zajarzył.