PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189735
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Tragedia!

ocenił(a) film na 2

Głupie to i bez sensu. Efekty nie zrekompensują idiotycznego scenariusza!

ocenił(a) film na 10
Izukar

a co tobie w tym filmie nie podobało się ? pewne nie oglądałaś nigdy takich filmów jak obcy dlatego dla ciebie to coś dziwnego, ale film jest dobry i świetny scenariusz, tylko mogli zrobić ze Indzynier dogadał się z tą Rudą , i ta Ruda z Blondynką przeżyli .

ocenił(a) film na 10
Izukar

gdybyś zobaczył film Noe wybrany przez Boga to zobaczyłbyś ze film Noe jest bardziej bez sensu i głupie, ale skoro nie rozumiesz tego filmu jak Prometeusz to z tego wynika ze albo jesteś gimbusem albo masz rozum dziecka tylko oni nie rozumieją takich filmów.

ocenił(a) film na 2
vAkatsuki

I tu mnie mały rozbawiłeś! Nie dziwię się, że dla ciebie ten chłam jest arcydziełem.

ocenił(a) film na 10
Izukar

najbardziej mnie wkurzyło jak Noe powiedział ze musi zlikwidować rase ludzką , zabił dziewczynę swojego syna .. film nawołują agresję do Noego .

ocenił(a) film na 10
Izukar

ja lubię takie filmy jak ten Prometeusz, jak dla mnie to arcydzieło, bardzo dobrze zrozumiałem o co chodzi w tym filmie :)

użytkownik usunięty
vAkatsuki

Głupie i bez sensu a ocenione na 10...
Co do Prometeusza
http://film.org.pl/a/50-prawd/50-prawd-objawionych-przez-prometeusza-29240/

ocenił(a) film na 10

zalezy od gustu, mi się podobają te klimaty :) , ja ten film tak zrozumiałem ze ten stary dziadek chciał od Indzynerów dostać zycie wieczne , tylko przez to ze nie porozumieli się to nie wiadomo z jakiego powodu Indzynier chciał zlikwidować ludzi . xD

ocenił(a) film na 2

Dzięki za linka. Co prawda początek dość mętny, ale większość tzw. prawd dowcipna i "prawdziwa". Się obśmiałem pod nosem...

ocenił(a) film na 10
Izukar

ten co napisał tą strone troche przesadził widać ze osoba z rozumiem dziecka np
punkt 7 . tutaj nie ma racji, chyba nigdy nie oglądał takich filmów jak star wars, star trek a nawet teraz są "Jedyną zaletą takiej formy łączności jest to, że nigdy nie padnie bateria, ani nie zepsuje się w decydującym momencie. " osoba co napisał nie pomyślał ze w tym statku pewne jest akumulator tak jak w samochodzie albo generator energetyczny ,

"13. Gdy odwiedzasz pomieszczenie komór hibernacyjnych, załóż na głowę kask z pomarańczową szybką. Żeby wyglądać kosmiczniej." ta osoba który napisał ten artykuł to albo jest gimbusem albo ma rozum 9 latka, ten kask z pomaranczową szybką słuzył dla androida coś jak telefon który kontaktował sie z starym dziadkiem .

"16. Pierwszą czynnością po wyjściu z komory kriogenicznej jest robienie niepełnych pompek." widać ze pusta osoba pisałą to, nie każdy musi robić pompki jak komu się podoba, a ta osoba widoczne dba o formę .

"17. Po wybudzeniu z hibernacji najpierw zapalasz cygaro, później ubierasz choinkę. No, teraz można zjeść śniadanie." to kolejny dowód ze ten artykuł na tej stronie pisał osoba z rozumiem 9 latka

"27. Po przylocie na obcą planetę, choć nie wiesz czego szukać, natychmiast odnajdujesz interesujące cię miejsce – o tam, między tymi górami! Nie oblatujesz większej części planety, bo i po co?" osoba ma chyba wade wzroku, Naukowiec od razu zauwazył skałe który dziwne wyglądał i tam kazał polecieć ,

"29. Zabraniasz Jacksonowi zabierać broń na rekonesans nieznanej planety, bo to ekspedycja naukowa. Jeśli zaatakują was jakieś kosmiczne ścierwa będziecie strzelać przekleństwami" tak powiedziała dziewczyna naukowiec a tak normalnie miał pozwolenie, wiadomo jak dziewczyny.

- osoba nigdy nie widział jak wygląda statek kosmiczny w takich filmach jak star wars, star trek itp

potem przeczytam dokładnie jakie bzdury napisał, widać ze ktoś napisał ten artykuł na tej stronie z inteligencją Komorowskiego .

ocenił(a) film na 2
vAkatsuki

Człowieku, który wiesz jak wygląda statek kosmiczny.
Ty chyba namiętnie słuchasz Wagnera i stajesz na baczność od samego rana. Więcej dystansu życzę.
A posądzenie autora Prawd objawionych o to, że ma rozum dziecka jest prometeuszowską bzdurą. Przecież nawet jego zdania są zrozumiałe i z dowcipem, czego nie można powiedzieć o twoich. Zresztą co to znaczy, ktoś napisał. Masz tam autora, możesz o nim poczytać...
Ogarniasz sytuację, w której po latach podróży kosmicznej na planetę, lądujesz wielkim, Wielkim pojazdem przy skale, która "dziwnie wygląda". Ogarniasz wielkość planety? To chyba nawet Komorowski by zajarzył.

ocenił(a) film na 10

tylko nie zgadzam się tym co napisał, on tak skomentował jakby sam Komorowski komentował. potem napisze podobnie jak ja to widzę tak jak on w punktach , bo to co napisal to setki bzdur i poziom idiotyzmu .