Pisałem posta a tu niespodzianka.
Gdyby "acisnick" nie wstawił tych zdjęć , ktoś mógłby się jebn*ć na TPB
Ha ha nie wiedziałem że prze zemnie temat poleciał xD
Ok działamy na gg , ale i tak każdy z nas sam wypatrzy szybciutko wyczekiwany prezent :D
PS: A na drugi raz piszcie skrótami jak np TPB xd :D
Przepraszam, że się wtrącę , ale jakie linki? O mój boże , ja dziś chyba coś przespałem,/ toż to skandal, że zablokowali temat ;D PW , jak coś ci świta, ok ? Bo ja jestem na swoim drugim ulubionym forum ( ;P) i tam coś nie teges :/
zdjecia to ja wstawiałem ale chyba to przez te linki do stron z torr.... no trudno aha uwaga pojawił się nastepny troll nie odpisujcie
moje gg 6544167. jeśli macie jakieś linki to pokornie proszę o podesłanie :D
aż żal, że nam zablokowali tamten temat
Snobi, Mazurian - dodałem was już do listy kontaktów na moim GG. jak tylko na coś wpadnę podeślę wam od razu link. trzeba współpracować :D
Skoro SPAMujemy to spamować zacznijmy w tym temacie :D. Dobra, kto czytał Danikena lub innych takich - ręka do góry :-). Co o takich teoriach (paleoastronautów) sądzicie?
Czytałem jego "Ślady istot pozaziemskich", "Antyczni kosmonauci" czy "Obcy z kosmosu". Tak o tym wspominam bo Promek i inne filmy od dawna bardziej lub mniej bezpośrednio się do tych hipotez odwołują. Osobiście nie jestem zwolennikiem tez Danikena ale zawsze z chęcią poznaję zdanie odmienne :D. Nie ma to jak solidna dyskusja :)
Jeżeli człowiek jest skory do rozmów na trudne tematy jest dla mnie wartościowy - a nie te nadęte bufony które mówią że musi byc taki i już:)
Dzięki :-). Całe szczęście świat nie składa się tylko z nadętych bufonów. W przeciwnym razie już dawno byśmy się nawzajem wystrzelali :).
A przynajmniej do poniedziałku. Mam dzisiaj sporo "biurowej" roboty w ekspertyzach, więc łatwo będzie nie myśleć o Promku :P A jak nic się nie pojawi, to trudno - jakoś wytrwam do 9 albo 10, w końcu to już tylko niecały tydzień czekania :)
Serio wyobrażam sobie, co by było gdybym musiał czekać do 20 lipca, brrrr! :D
jak coś tylko się pojawi to od razu piszcie info o tym tutaj ale bez żadnych linków ;) (wybaczcie, zabijam trolla)
Czyli za tydzień w weekend oglądamy film , szkoda.
Tez pewnie dlatego na imdb jest taka wysoka ocena , bo jak będzie premiera w USA to ocena będzie spadać.
podanie nazwy releasu np Prometheus.2012.DVDRip.XviD-CoWRY to nie przestępstwo a w 5 min byłoby wiadomo czy jest sobie czym głowę zawracać