Pisałem posta a tu niespodzianka.
Gdyby "acisnick" nie wstawił tych zdjęć , ktoś mógłby się jebn*ć na TPB
E tam,pamiętam jak wyczekiwałem pewnego filmu i żona miała ubaw gdyż widziałem go z pięć razy w różnych wersjach a i tak później poszliśmy do kina :)
Ludzie prosze was abyście ne oceniali filmu po tej brzydkiej wersji - lepiej poczekać na lepszą i dopiero oceniać
Zta wersja angielską to nie jestem pewien czy bedzie wieczorem zobaczcie jak póżno jest wstawka a kiedy była premiera
A angielskie napisy? Kiedy mniej więcej można się ich spodziewać? Bo domyślam się, że polskie pojawią się dopiero kilka dni po ukazaniu się angielskiej wersji filmu.
ja już swoją też nastawiłem psychologicznie że idziemy do kina na film sci-fi, ale na Planecie Małp już nie marudziła ba nawet sie podobał wiec to przechodzi mi gładko choć wiem ze po seansie Prometeusza wyjde na zero w filmach sci-fi
Wersja rosyjska jakościowo jest 2,5/6 czyli nie za bardzo. Obejrzeć można, ale cholercia wizualnie psuje się trochę radochę z filmu. Dodatkowo nie ma na końcu sceny z nową wersją xeno... Chyba jej facet nie dograł kamerą. Tak czy siaj już po tym cam ripie czuć, że film ma klimat;) A scena oralnego sexu ze space jockeyem bezcenna;)
polecam poszukać na isohunt torrenta o tej samej nazwie - ściaga się błyskawicznie.
no dubbing zle brzmi niewiem czemu uczyłem sie tego przecierz przez dwa jak nie trzy laka, baa żyłem u ruskich a i tka mimo edukacji i doświadczeń pop prostu mówią za szybko
dla mnie liczy sie film nie ogladałem jrambo czy rebot na vhs dla efektów tylko dla fabuły i nie sądze by scot tą drogą poszedł ze true realistic cyfra High definition wybuchi bo od tego mamy innych gości
Ok własnie skonczyłem ogladac nie bede oceniać bo kopia słabiutka niestety ale film mi się podobał szkoda tylko że jest tak mało SJ w filmie zakończenie bardzo ciekawe więc myśle że bedzie część 2 i wtedy pare rzeczy sie wyjaśni
Ok Lewan powiedzmy że nie oczekuję od tego filmu żadnych cudów tak samo nie napalam się że będzie to kolejny obcy tylko chce żeby był to dobry i ciekawy film Sci-fi i teraz moje pytanie jako fan do fana czy się nie zawiode ?
w sumie to zalezy od danej osoby trudno mi powiedziec czy sie nie zawiedziesz myśle że nie w sumie chyba ogladałeś spoty i trailery wiesz czego oczekiwać film jest po rosyjsku narazie wiec trudno mi też ocenić mi się podobał
Spoty i Zwiastuny mnie miażdzą :) widzialem pierwsze 10 min w słaaaabej jakości ale sekwencja otwierająca do tytułu filmu to według mnie małe arcydzieło później jak david chodzi i czeka na przebudzenie załogi MEGA MEGA
Własnie ta jakosc jest jedna z przyczyn dla których nie będę oceniał filmu trzeba poczekac chociaż na angielska wersję yśle że pan scott zrobi 2 cześć i tam wyjasni się dużo rzeczy ah super by było zobaczyć planete SJ
Ku*wa nie ruszam filmu , bo z angielskim może dałbym rade , ale nie z ruskim , a sensu oglądać nie ma.
Wie ktoś , czy będa napisy tłumaczony z tej ruskiej wersji ??
da się oglądać jest to film z fabułą a nie efektami, niestety 50% tekstów trzeba sie domyślać bo mimo 3 lat rosyjskiego najlepiej wychodzi "skolko marlboro" z angielskim audio bedzie oki i z tego obrazu po obróbce da sie wiecej wycisnąć bo straszne szumy od braku oświetlenia
Ja nie daję rady , jak by był normalny głos to może tak , dźwięk i obraz i efekty w tym momencie mnie nie interesują. :) tylko ciekawość fabuły.
W sobotę będzie u hamerykanów bo będzie ang wersja i napisy ang to można sobie dalej samemu poradzić.
Chociaż made in russia coraz bardziej zalewa network :)
nixs
Zobacz na to
http://imageshack.us/photo/my-images/52/12510785meninblack32012.jpg/
Wygląda to naprawdę imponująco.
http://imageshack.us/photo/my-images/52/12510785meninblack32012.jpg/
ten screen akurat z ruskiego cama pochodzi Hamerykanie zazwyczaj audio podkładają