PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189729
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Sam film Prometeusz, jak większość Filmwebowiczów oglądałem w 2012. Szanując wypowiedzi kolegów i koleżanek z forum, dla mnie t był to jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem. Narażę się pewnie na niepochlebne komentarze, ale mam takie a nie inne zdanie na ten temat. Porównując jednak dwie wersje filmu, kinową a fanedit, tu mogę się zgodzić z przedmówcami, że wersja fanowska skleja całość w bardziej logiczną całość. Polecam każdemu kto nie widział, a kogo ten film nie rozczarował ani nie zmęczył. Czekam z nadzieją na Obcy-Przymierze. Pozdrawiam wielbicieli gatunku

ocenił(a) film na 10
rafal_karas

Całkowicie się zgadzam. Wersja fanedit wiele wnosi i stanowi ciekawe rozwinięcie tego co widzieliśmy w kinie. Lubię ten film i również uważam go za znakomity pomimo, że nie ma w nim biegających po okolicy ksenomorfów.

ocenił(a) film na 6
rafal_karas

Zaiste, Giftbearer jest spoko, z czystym sumieniem wystawilbym mu 7/10

rozkminator

a gdzie to można zobaczyć?

ocenił(a) film na 6
Claire_Summers

Ja na Pirate Bayu kiedyś upolowałem

rozkminator

a masz linka?

ocenił(a) film na 6
Claire_Summers

nah, to ze dwa lata temu było

rozkminator

daj linka

ocenił(a) film na 6
Claire_Summers

Filmweb nie pozwala na promowanie piratów. Wyszukaj sobie Prometheus: Giftbearer.

ocenił(a) film na 6
rafal_karas

Twórca tej nieoficjalnej wersji powinien dostać Oskara za montaż. Z przeciętnego filmidła science fiction stworzył naprawdę porywający film.