http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=25790
Z ciekawości zobaczyć chciałem, jak tu taka polska superprodukcja na konsolę i jeszcze w xbox magazynie wysokie recenzje ma
Nie aż tak kozacko jak w "Czasie apokalipsy", w którym dodano 49 minut.
Jesteś już wreszcie gotowy na nową porcję batów?
Czy dalej musisz odpoczywać po wczorajszej debacie?
O to koniecznie muszę zobaczyć, bo kinówkę widziałem.
Cholera! Mojemu psu się o 2:50 na dwór wychodzić zachciało! Przerwał mi moje fantazjowanie o Ripley! A tak smacznie usypiałem...
Dla tych co nie wiedzą kto to jest Ripley i jej sexy zdjęcia:)
http://wzrostgwiazd.blox.pl/2010/05/Sigourney-Weaver-wzrost.html
No pewnie, że tylko oglądać :p :>>>>
Po prostu polubiłam Fassbendera po tej roli. Wygląda za...ciekawie. Szczególnie w skafandrze. Oglądałam już parę filmów z nim, ale zawsze był mi obojętny ;)
Ok, limit wypowiedzi na dziś wykorzystany.
A linki też będzie można wklejać normalnie? Bo obecnie nie mogę dawać wcale, chyba że rozwalę linka spacjami. W faq czytałam, że to mija jak zdobędzie się punkty za dawanie recenzji, ale chyba zwykli użytkownicy nie mogą niczego dodawać, bo nie mają uprawnień. Dopiero poznaję stopniowo FW, więc słabo się orientuję, a faq dużo rzeczy nie wyjaśnia. Sry, że tak na publiku pytam, ale wysyłanie prw też jest zablokowane :p
To zależy. Jak zauważyłem to nie można podawać linków które zawierają słowa: H a t a k, c h o m i k u j, itp. I lepiej nie podawaj linków z nielegalną zawartością (W a r e z, t o r r e n t) bo cały temat diabli wezmą;)
Co do prw to zaproś kogoś (np mnie;) i wtedy normanie legalnie możesz pisać do kogoś ile chcesz (Prywatna wiadomość). Nie możesz wysyłaś PW do nieznajomych bo może ta osoba tego sobie nie życzy itp. Wysłałem Tobie zaproszenie
Dzięki ;)
O linki nie trzeba się martwić: od dawna wypowiadam się na forach i orientuję się, z czym to się przyprawia ;) Nie wychodzą mi zresztą żadne treści (głównie YT i obrazki - inni to publikują normalnie). Załączniki HTML też nie działają. Może faktycznie po 2 miesiącach minie.
Nie nierpliwośćią czekam na wersję reżyserską.Chociaż z tego z co pamiętam to w obcych w wersjach reżyserkich było to tak rozłożone że trudno było znaleźć tak naprawdę różnicę :D
00:02:31:16 (ARRIVAL OF THE ENGINEERS - przybycie Inżynierów) (DELETED SCENE)
00:00:58:05 (T'IS THE SEASON) (DELETED SCENE)
00:00:42:08 (OUR FIRST ALIEN - nasz pierwszy obcy) (DELETED SCENE)
00:00:42:14 (SKIN - skóra) (DELETED SCENE)
00:01:22:01 (WE'RE NOT ALONE ANYMORE - nie jesteśmy już sami) (DELETED SCENE)
00:02:57:01 (STRANGE BEDFELLOWS - dziwni sprzymierzeńcy) (DELETED SCENE)
00:01:25:04 (HOLLOWAY HUNGOVER - Holloway na kacu) (DELETED SCENE)
00:00:23:12 (DAVID'S OBJECTIVE - cel Davida) (DELETED SCENE)
00:03:27:07 (JANEK FILLS VICKERS IN) (DELETED SCENE)
00:03:40:12 (A KING HAS HIS REIGN) (DELETED SCENE)
00:02:01:24 (FITFIELD ATTACKS) (DELETED SCENE)
00:04:06:06 (THE ENGINEER SPEAKS - Inżynier mówi) (DELETED SCENE)
00:05:30:04 (FINAL BATTLE - finałowa bitwa) (DELETED SCENE)
00:05:05:19 (PARADISE - raj) (DELETED SCENE)
Premiera 11 pazdziernika czekamy