Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 190185
5,9 56 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

pomyłka

ocenił(a) film na 1

Brak logiki, brak pomysłu, pierwsza godzina po prostu przynudza...za co taka ocena? Chyba wyłącznie za widoczki w 3D Bo w filmie nie ma kompletnie nic w pozostałych warstwach.PEREŁKA (SPOILER)...geneza obcego w ostatniej minucie...załamałam się...

lamia

Zaraz, zaraz, ty twierdzisz, że w tym filmie nie było klimatu? Brak mi słów...

ocenił(a) film na 1
wito_filmweb

Poza tym...wiesz...wielkie nazwisko zobowiązuje, budzi oczekiwania...a Prometeusz zawiodł wszystkie...z wysokiego konia zawsze trudniej się spada....

lamia

Nie zawiódł żadnych bo film to arcydzieło.

ocenił(a) film na 1
0wner2

A napisz milion razy słowo arcydzieło... może zadziała)))))))))))

użytkownik usunięty
lamia

lamia You win !! Niejaki Owner2 spadł chyba pod kobyłę, doznał deja vu. Nie ma słów, żeby do niego dotrzeć, jak to bywa z koniem, może czasem trzeba go popieścić batem ? Sprawia wrażenie gruboskórnego ;P Owner2 chcesz siana ? Żebyś mógł się wypchać !

Zamilcz plebsie.

użytkownik usunięty
0wner2

Najtrudniej jest przekonać samego siebie, bo uświadamiasz sobie, żeś jeszcze głupi, naucz się rozmawiać ze sobą, po co szukasz "siebie" w kimś innym ? Wtedy tylko nagłaśniasz jaki jesteś, psując sobie opinię, czy taki prosty wniosek przyszedł ci kiedyś do głowy, ? Jeśli jednak zgadzasz się ze sobą zawsze, bez refleksji, nie dziw się, że dla sporej części ludzi jesteś drzazgą w dupie

Ty naprawdę myślisz, że ja na tym forum próbuję szukać siebie itp? Co to za bzdet? Ja tu pisze dla jaj, bo lubię się pośmiać z takich pacanów jak ty, co jest tak dosadne, że tylko kompletny idiota mógłby mieć jakieś wątpliwości.

ocenił(a) film na 3
0wner2

Może najpierw znajdź sobie w końcu dziewczynę, wieczny prawiczku, w przeciwnym razie pozostanie ci jedynie twoja prawa dłoń i seansik z Prometeuszem.

dance_macabre

Wolę iść na ku*wy.

ocenił(a) film na 3
0wner2

Typowe dla fanów Prometeusza.

użytkownik usunięty
dance_macabre

Dokładnie, (eng) Owner - Właściciel, "własnej ręki" Lewą pisze dla jaj, prawą marszczy freda z głowę miedzy nogami ;P

Właściciel was wszystkich, to mój portal i wszyscy należycie do mnie, to co będziecie pisali i jak będziecie się zachowywali zależy tylko ode mnie. Do tego odnosi się mój nick prostaczku.

ocenił(a) film na 8
lamia

Chyba wiesz jak to spaść na łeb z konia co? :D

ocenił(a) film na 8
Marekgdapl

Mnie to wcale nie dziwi, bo to jest odzwierciedleniem naszego społeczeństwa. Ma być prosto i wszystko podane łopatologicznie bo inaczej dwója.

ocenił(a) film na 10
lamia

Jebnij się tą jedynką mocno w łeb. Może zacznie rejestrować dokładniej to co go otacza