Prosta historia

The Straight Story
1999
7,7 54 tys. ocen
7,7 10 1 53715
7,8 44 krytyków
Prosta historia
powrót do forum filmu Prosta historia
kadmina

to miał być komentarz do profilu Lyncha ale przez przypadek dodałam go do profilu filmu

kadmina

to chyba sobie sam odpowiedziałeś dlaczego nie rozumiesz jego filmów. A jeśli nie to ci podpowiem, za głupi jesteś by wypowiedzieć się tam gdzie chcesz ... za głupi jesteś by pojąc jego filmy.

anarchiusz

Typowy prostak, który udaje mądrego:) Ty nawet nie potrafisz odróżnić rodzaju męskiego od żeńskiego więc radzę się nie ośmieszać i nie wypowiadać więcej. Pozdrawiam.

kadmina

Zapewne zasugerował się zdjęciem w profilu :) Osobiście nie oglądałam za dużo filmów przez niego zrobionych ale zaczne właśnie od prostej historii i człowieka słonia. Wiele osób twierdzi, że jest dziwny ale widziałam film Chained jego córki i przypadł mi do gustu. (Wiem to nie to samo ale mnie zaciekawił czy mają podobny styl) Jeśli lubisz ciężkie psychiczne przeżycia w filmach to powinien ci się również spodobac. A oglądałaś może zagubioną autostradę? Podobno to najbardziej chory film Lyncha :D

Arlinka90

W "Zagubionej Autostradzie" jeszcze nie jest tak trudno domyśleć się o co chodzi autorowi, ale np Mulholland Drive czy Inland Empire już są według mnie troche cięższe. Niedługo zabieram się za Człowieka Słonia :)

ocenił(a) film na 8
karollo_92

czlowiek slon mnie chyba najbardziej poruszyl.. polecam;)

kadmina

Nie wiem co Lynch ma w głowie ale oglądając ten film doznałem pewnego rodzaju wewnętrznego oczyszczenia.