to chyba sobie sam odpowiedziałeś dlaczego nie rozumiesz jego filmów. A jeśli nie to ci podpowiem, za głupi jesteś by wypowiedzieć się tam gdzie chcesz ... za głupi jesteś by pojąc jego filmy.
Typowy prostak, który udaje mądrego:) Ty nawet nie potrafisz odróżnić rodzaju męskiego od żeńskiego więc radzę się nie ośmieszać i nie wypowiadać więcej. Pozdrawiam.
Zapewne zasugerował się zdjęciem w profilu :) Osobiście nie oglądałam za dużo filmów przez niego zrobionych ale zaczne właśnie od prostej historii i człowieka słonia. Wiele osób twierdzi, że jest dziwny ale widziałam film Chained jego córki i przypadł mi do gustu. (Wiem to nie to samo ale mnie zaciekawił czy mają podobny styl) Jeśli lubisz ciężkie psychiczne przeżycia w filmach to powinien ci się również spodobac. A oglądałaś może zagubioną autostradę? Podobno to najbardziej chory film Lyncha :D
W "Zagubionej Autostradzie" jeszcze nie jest tak trudno domyśleć się o co chodzi autorowi, ale np Mulholland Drive czy Inland Empire już są według mnie troche cięższe. Niedługo zabieram się za Człowieka Słonia :)