false

${film.year}
7,0 1,9 tys. ocen
7,0 10 1 1879
Prosto z serca
powrót do forum filmu Prosto z serca

Początek był spoko, ale druga część...dla mnie nic rewelacyjnego!....

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Naina_6

o czym byl ten film? nie oglądałam go i nie ma tu opisu...

Naina_6

czy macie napisy po polsku do tego filmu ?

Zaara

Ja mam, wysłać Ci?

A co do filmu mi się bardzo podobał, zarówno początek, jak i koniec. Ciekawa fabuła. Na początku fabułę "rozkręcały" psoty Ash, a potem podróż bohaterów do Europy, także nie można było się nudzić;) bo coś się działo:P

Aishwarya_Rai_blog

jesli masz napisy polskie do tego filmu to przeslij mi jak mozesz :) dzieki wielkie :*

anjalii

ale muszę mieć Twoj email, namiarów brak :(

Aishwarya_Rai_blog

ok juz podaje anjalii@buziaczek.pl dzieki wielkie :*

anjalii

już wysłałam mam nadzieję że dostałaś ;) miłego oglądania filmu. Bo naprawdę jest superr;)

ocenił(a) film na 10
Naina_6

film naprawdę dobry, jest: miłość, dramat, cierpienie i "prawdzowa miłość " czego chciec więcej ??? no i Nimbooda :D (pieśń pochwalana małej cytrynki) :D

owska

tak ;) "Nimboda" to fajna piosenka, Ash tam ładnie tanczy ;) Ale wszystkie piosenki były bardzo skoczne.

Przy okazji thx D-owska za napisy :P

ocenił(a) film na 6
Naina_6

Ja mam z kolei zupełnie inne wrażenia- dla mnie cała pierwsza część była prawie nie do zniesienia (miałam nawet wrażenie, że dźwięk w pierwszej części jest jakiejś tragicznej jakości), a dopiero druga płyta zaczęła mi się podobać. Jak dla mnie była bardziej magiczna, mniej dosłowna i dzięki temu mocniej do mnie trafiła. Poza tym nie znoszę Salmana Khana, a że w drugiej części filmu było go mniej jakoś dało się oglądać :)
pozdrawiam