PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665080}

Przed północą

Before Midnight
2013
7,0 33 tys. ocen
7,0 10 1 32551
7,8 58 krytyków
Przed północą
powrót do forum filmu Przed północą

powiem tylko, ze fajni sagi (bo juz tego okreslenia mozna uzyc) sie niezawioda! film jest
ekstremalnie prawdziwy!

charlotte_ever

To jedna z najlepszych wiadomości jakie otrzymałem.
Jestem ogromnym fanem poprzednich dwóch części. Wspaniałe filmy, wspaniałe dialogi, wspaniałe zdjęcia i ogromnie wspaniali bohaterowie. Zakończenie było totalnie magiczne...
Kiedyś gdzieś czytałem, pare lat temu newsa, że nie ma szans na kolejną, trzecią część.
Dziś, wychodzę w tramwaju w środku miasta i patrzę na reklamę przyklejoną do szyby budki... Nie mogłem uwierzyć w to, co zobaczyłem.
W dobie internetu, w dobie gdzie informacja jest praktycznie bezproblemowo znajdowana, w tym wszystkim nie bez przypadku umknęła mi premiera tego filmu który jest... za 4 dni ! Haha... nie mogłem dostać nic lepszego. Cholernie się cieszę i nie dowierzam wręcz.
Pozdrawiam !

ocenił(a) film na 9
b4rt3k0pl0

ja rowniez, nigdzie nie uslyszalam, ze powstaje kolejna czesc! dowiedzialam sie zupelnym przypadkiem, od jeszcze przed chwila, obcego czlowieka, ze wlasnie graja ja w kinach. mialam szczescie byc w NY! 30 min pozniej siedzialam juz wygodnie w fotelu na sali kinowej.
apropo doby internetu, zdadze jedynie, ze tworcy pomysleli i o tym:)