PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=115058}

Przekładaniec

Layer Cake
2004
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 26373
6,6 12 krytyków
Przekładaniec
powrót do forum filmu Przekładaniec

przecież mógł go dać jako megahit, który z pewnością przyciągnąłby więcej widzów niż o tej porze. Holera niektórzy muszą wczesnie wstawać - i jak tu można coś obejrzeć .....

ocenił(a) film na 4
peace_z_you

Moim zdaniem puścili o dobrej godzinie ale lektor nie tłumaczył wprost przekleństw których było sporo (lektor zaklął około 3 razy) a godzina była dobra 23:05 - dzieci już śpią itd. ,mogli siarczyście przeklinać a tu nie.
Nawet w Bad Boys'ach o 20:00 niedawno w poniedziałek przekleństwa sypały się cześciej niż tu w Przekładańcu o 23:05

ocenił(a) film na 9
Maro_13

Lektor skaszanił sprawę. Jak ktoś nie zna angielskiego, to straci wiele śmiesznych dialogów. Ja nie wiem co jest takiego strasznego w paru przekleństwach, żeby tego nie tłumaczyć.

ocenił(a) film na 8
miss_spookiness

Powiem wam że lektora, i pózną porę można przeboleć, ale te REKLAMY są wprost nie do zniesienia. Najpierw 10 minut reklam, potem zapowiedz ramówki i kolejne kilka minut reklam. Nie cierpie za to Polsatu (chociaz TVN juz tez zaczyna miec po 30 minut reklam na 90 minutowy film). Wiem że oni się z tego utrzymują, ale to jest naprawdę irytujące kiedy oko przymyka ci się na reklamie i budzisz się po filmie:(

rafffal

mistrzostwem było puszczenie bloku 3 produktów z tv-marketu podczas reklam, gdybym sobie tego filmu nie nagrał, to nie wiem czy bym po drodze nie zwątpił.

Ale, co najbardziejm przerażające, to taki proceder w trakcie późno emitowanych filmów staje się coraz popularniejszy.