Ze jeszcze komus sie chce robic tak tandetne filmy. Nie polecam tego kiczu!
jak ja widze twoje oceny to zastanawiam sie czemu nie banuja takich idiotow... jak filmom typu zielona mila, bekarty, pulp fiction czy przykladowo przekret mozna dac ocene 1/10? walnij koziolka o sciane moze zmadrzejesz...
kompletnie sie nie zgadzam. przekret ogladalem z zapartym tchem, baaardzo dynamiczna akcja. brad swiezo po ogladnieciu bekartow , znowu mi zaimponowal. swietne kino jak najbardziej polecam!
Również uważam Przekręt za świetny film 8/10. Humor w tym filmie może nie powala ale potrafi nieźle rozśmieszyć. Akcji dużo. Trudno przewidzieć co dalej się stanie. Ten film przypomina mi trochę Angielską Robotę ze sposobu przedstawiania wszystkiego. Do połowy filmu nie byłem zachwycony ale po napisach końcowych naprawdę doceniłem ten film. Komedia kryminalna na poziomie ;)
zaqzaq , albo założyłeś profil na filmwebie dla jaj , albo jesteś idiotą
nie znającym sie kompletnie na kinie . Nie potrafisz ocenić filmu inaczej
niż 1 lub 10 - Wściekłe Psy oceniłeś na 1 , a Dom woskowych ciał na 10 - to
tylko jeden z wielu przykładów Twoich idiotycznych ocen . Brak słów na
takich jak ty . Moderatorzy mogliby zrobić coś z osobami wstawiającymi same
1 i 10 , ale ta banda kretynów woli cenzurować posty odnoszące sie do
pedałów , żydów i ateistów - brawo bando kretynów .
LordSerious
w 100% popieram, debilow takich jak "zygzak!" jest niestety obecnie wiele na portalu filmweb(to jak plaga szaranczy dostal dzieciak kompa na komunie i szaleje), ja zreszta juz nie czytam opini na filmweb bo w polowie to wypociny dzieciakow