Dno i kilo mułu. Co za kretynski scenariusz dla glupich uzytkownikow, caly czas zarty na poziomie gimnazjum, slaba praca kamery, slabiutkie zdjecia, zenujaca gra aktorow, wszystko na najnizszym poziomie. Moze to dogodzi wielu filmwebowiczom, ktorzy zatrzymali sie na zerowce ale dla koneserow, czyli np. do mnie, nie trafia zupelnie. Krytyka zjechala ten film, kazdy sie zgodzi. To totalny kicz i nieporozumienie.
Panie koneserze ten film jest przez wielu uznany za kultowy i ja akurat nie zgodze sie ze wszystkim co napisales. Guy pokazal swoj kunszt i w ten sposob stworzyl wlasny styl. Prawdopodobnie film byl dla pana za bardzo zakrecony i za duzo sie dzialo by pan to ogarnal. Ale pisanie o kretynskim scenariuszu i zlej grze to przesada. Mimo iz rzadko kieruje sie ocena na filmwebie tym razem prosze spojrzec i zastanowic sie nad soba zanim bedziesz wylewac zolc. Pozdrawiam
Nieporozumieniem jest twoja wypowiedź i oceny jakie wystawiasz. Każdy dojdzie to takiego wniosku, zaglądając do twojego profilu.
Od kiedy filmy kręci się dla użytkowników ???
W ogóle pomyślałeś/łaś nad tym co napisałeś/łaś ???
Skrzyżuj nogi, zatkaj nos i pierdnij, może to ci rozjaśni w głowie. A potem obejrzyj jeszcze raz te filmy, które zmieszałeś/łaś z błotem.
Dno i kilo mułu. Co za kretynski scenariusz dla glupich uzytkownikow, caly czas zarty na poziomie gimnazjum, slaba praca kamery, slabiutkie zdjecia, zenujaca gra aktorow, wszystko na najnizszym poziomie. Moze to dogodzi wielu filmwebowiczom, ktorzy zatrzymali sie na zerowce ale dla koneserow, czyli np. do mnie, nie trafia zupelnie. Krytyka zjechala ten film, kazdy sie zgodzi. To totalny kicz i nieporozumienie.
Hehe, pomysł nie jest zły aczkolwiek dzisiejsze prowokacje to już nie to co kiedyś - teraz wystarczy ctrl+v i troll czuje się spełniony, jeszcze parę lat temu zdarzały się perełki których już najstarsi indianie nie pamiętają.
[polecam zajrzeć do profilu mumka powyżej]
Przestańcie karmić trolla :) przecież mu od tego staje!
Z tego co obserwuje na filmwebie, bardzo łatwo naciągnąć tu ludzi takimi wypowiedziami....
JAK JESTES TAKIM WYBITNYM KONESEREM TO NAPISZ JAKI FILM WG CIEBIE JEST DOBRY BO WIDZIALEM TWOJE OCENY I BYLY TAM SAME 1/10 WIĘC MOZE WYPIERDALAJ Z FILMWEBU BO FILM NIE JEST TWOIM HOBBY BURAKU...A TUTAJ WYPOWIADAJA SIE LUDZIE KTORZY LUBIĄ FILMY...nie wiem dlaczego wogole komenuje Twój post ale lekko mnie irytujesz
Koledzy użytkownicy. To zwykły troll. DNFTT.
Zalało mózg gościowi podczas powodzi.
Pozdr.
Dziwi mnie Twoja ocena, bo moim zdaniem jest to jedna z najlepszych komedii kryminalnych jaka kiedykolwiek powstała. Świetne postacie, przerysowane i karykaturalne ale o to chodziło twórcom. Do tego rola Pitta jako cygańskiego przywódcy moim zdaniem doskonała.
Nie ma o czym dyskutować z autorem tematu, ponieważ jest to jakiś troll internetowy (i to nieudolny) Wystarczy spojrzeć na jego profil, a wniosek sam się nasunie.
Humor w tym filmie jest rewelacyjny.Ale..ale żeby go załapać potrzebę więcej niż tylko troszkę intelektu.Tyle.To nawet troll nie jest ,za głupi na to
Spokojnie. To tylko nędzna, jak widać udana prowokacja. Autorowi tematu życzę ukończenia podstawówki i bogatych doznań w zakładzie poprawczym.
Cheers.