Przekręt

Snatch
2000
7,9 264 tys. ocen
7,9 10 1 264328
7,7 63 krytyków
Przekręt
powrót do forum filmu Przekręt

Zwykłem uzywać tego filmu jak dobrego lekarstwa.... jest uniwersalne i niezwykle skuteczne, przynajmniej w moim przypadku..... Nie jest ważne czy rozstałem się z kobietą, starciłem ostatnie pieniądze, czy cokolwiek, i tak film ten poprawia mi humor i rozprasza złe myśli... szczerze polecam.... ps. zdrowy rozsądek i doświadczenia ze znajomymi podpowiadaja mi że film ten nie jest dla każdego, bowiem jesli ktoś nie toleruje TEGO typu humoru, będzie zawiedziony.... see ya

ocenił(a) film na 9
simonsaid

ciekawe
Zaciekawił mnie Twój komentarz do filmu Przekręt. Nie oglądałem go ale teraz wypożyczę. A jeżeli film nie jest dla każdego to tym bardziej mnie pociąga.Tego typu "lekarstwo" mnie też doskonale służy.

ocenił(a) film na 9
Jerzy_Zemla

Można się uśmiać
Na pewno warto wypożyczyć, choć nie zapewniam, że się spodoba. Słyszałem wiele opnii na temat tego filmu. Większość pochlebnych. Cóż mógłbym napisać na ten temat? Mi się podobał. To kino a la Tarantino tylko bardziej w europejskim stylu. Można się uśmiać. Życzę miłego oglądania.

ocenił(a) film na 9
Zawiesina

polegam
W całosci polegam na Twoim zdaniu. Lubię komedie , to daje dużo odprężenia. Niekiedy najbardziej nieprawdopodobna komedyjka potrafii odsunąć się chociażna chwilę od szarej codzienności.

ocenił(a) film na 10
Jerzy_Zemla

Monthy
Cieszę się że udało mi się kogoś namówić na obejrzenie tego filmu... myślę że jeśli Pan lubi humor Monthego to na pewno zniesie Pan ten film... Nie oglądałem wprawdzie wersji z dublingiem, więc nie wiem jak jest przetłumaczony, jednak myślę że najbardziej wartościowa (i jednocześnie najśmieszniejsza) rzecz w tym filmie, mianowicie barwne postacie, nie zostaną zniszczone.... Jest to film lekki i tak trzeba do niego podchodzić. Życze dobrej zabawy.

ocenił(a) film na 9
simonsaid

re.:Monthy
Jeszcze go nie mam. Będę na pewno zadowolony bo humor tego typu mi odpowiada. Nie za wesołe życie + lekki film, to napradę wydaje się być doskonałym zestawieniem. Pozdrawiam