Przekręt

Snatch
2000
7,9 264 tys. ocen
7,9 10 1 264328
7,7 63 krytyków
Przekręt
powrót do forum filmu Przekręt

ale nie zabardzo mi przypadl do gustu, oglnie kiepskie aktorstwo, humor, stracilem 100 cennych minut mojego zycai 1/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
m_dub

Twoje życie Nie jest cenne. Dowód? Tracisz czas na trollowanie, ergo jesteś trollem, nic tak na prawdę nie znaczysz i wszyscy Cię mają gdzieś... Zgadłem?

użytkownik usunięty
m_dub

chyba już przestał trollować

ocenił(a) film na 9
m_dub

Nie każdemu ten film musi się podobać, ale 1/10 to raczej brak szacunku i ignorancja. Chyba, że to prowokacja.

ocenił(a) film na 7
m_dub

No faktycznie akurat humor i aktorstwo kiepskie :D

ocenił(a) film na 5
m_dub

Jak dla mnie film trudny do zrozumienia. Trochę jest w nim humoru, gra ogólnie fajna, ale film się kupy nie trzyma. Może wystarczyłoby zmienić reżysera i by wyszedł dobry film. No cóż, ja oceniam na 4/10

Jedno mnie dziwi. Piszesz w tytule fajny film, a potem mu dajesz 1/10. To chyba jakaś sprzeczność, czy mi się tylko wydaje?

mszynisz

Dzięki takiemu reżyserowi jak Guy, takie filmy powstają. Kupy się trzyma i to kurczowo. Jeśli masz konkretne wątpliwości to je tu nakreśl.

ocenił(a) film na 5
rozdzer

Hmm chciałbym, ale żeby to zrobić szczegółowo musiałbym go jeszcze raz obejrzeć. A na to na prawdę nie mam ochoty. Sorry =(
Ogólnie rzecz biorąc, oglądało mi się go dobrze, na pewno nie był to film nudny. Jednak nic w nim tak na prawdę się nie buduje, a największym minusem jest brak głębi. Z drugiej strony może właśnie o to reżyserowi chodziło.
Tak czy inaczej mi się średnio podobał.

mszynisz

Jeśli masz problem z brakiem głębi w tym filmie to myślę że po prostu nie odpowiada Ci większość komedii gangsterskich.
To nic złego, ale raczej trzeba to sobie powiedzieć.
W tego rodzaju filmie głębi trzeba szukać w innych aspektach produkcji, takich jak humor, gra aktorska, barwność postaci, tematyka itd.
Ja oprócz tych elementów dopatruje się właśnie zwięzłości formy, idealnej wręcz konstrukcji.
Podoba mi się koloryt, następstwo scen, muzyka, montaż.
Jest niby trochę skomplikowany zważywszy na mnogość bohaterów i wątków. Ale jak się wdrożyć to wątki te genialnie przeplatają się i łączą.

ocenił(a) film na 7
m_dub

Haha, to ci się udało :)