Młody człowiek z nieeleganckim poczuciem humoru. Nie chciał bym go nigdy poznać:)
Przyznam się za to pozostałym osobą że film oceniłem przez pryzmat "zajarania społecznego". Jeżeli coś jest niedocenione, oceniam wyżej a szczerze uważam że ten film jest przeceniony i to właśnie stąd tak niska ocena... zawiodłem się oglądając go (spodziewałem się wyższej półki) i powtarzam jeszcze raz to moje zdanie i moja ocena.
Ok rozumiem szanuje... ale ważna kwestia jeśli oglądałeś film z lektorem to ten film jest na prawdę kiepski a z kolej jeśli z napisami to na prawdę nie rozumiem tej niskiej oceny każdy ma inny pogląd np do mnie żadnej film sci-fi nigdy nie będzie dobry inny branża.Ps; jest przereklamowany ale jest na prawdę dobry ocena 1/10 to na prawdę za mało jeśli nawet się nie interesuje tą tematyką.
Bez przesady 1/10 warto by było zapytać autora czy w ogóle zobaczył film, ale nie ma sensu. Głupia prowokacja szkoda czasu.
@up
Zgadzam sie.
@Topic
Ludzie macie oceniac film, a nie wyzywac sie nawzajem i to w jakze zalosny i infantylny sposob. Dajcie spokoj...
Hmm, no 1/10 to nie bez przesady, ale np. mnie ten film jakoś nie porwał i nie wiem co w nim takiego boskiego, że znalazł się w TOP50 :P