Przekręt

Snatch
2000
7,9 264 tys. ocen
7,9 10 1 264328
7,7 63 krytyków
Przekręt
powrót do forum filmu Przekręt

masakra 1/10

ocenił(a) film na 1

jak w tytule...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
jotubyl

Młody człowiek z nieeleganckim poczuciem humoru. Nie chciał bym go nigdy poznać:)
Przyznam się za to pozostałym osobą że film oceniłem przez pryzmat "zajarania społecznego". Jeżeli coś jest niedocenione, oceniam wyżej a szczerze uważam że ten film jest przeceniony i to właśnie stąd tak niska ocena... zawiodłem się oglądając go (spodziewałem się wyższej półki) i powtarzam jeszcze raz to moje zdanie i moja ocena.

ocenił(a) film na 10
cubasaozora

Ok rozumiem szanuje... ale ważna kwestia jeśli oglądałeś film z lektorem to ten film jest na prawdę kiepski a z kolej jeśli z napisami to na prawdę nie rozumiem tej niskiej oceny każdy ma inny pogląd np do mnie żadnej film sci-fi nigdy nie będzie dobry inny branża.Ps; jest przereklamowany ale jest na prawdę dobry ocena 1/10 to na prawdę za mało jeśli nawet się nie interesuje tą tematyką.

ocenił(a) film na 10
cubasaozora

OMG ale FAIL no LOL no że ja NIE MOGE no no po prostu ŻAL.PL bla bla bla

ocenił(a) film na 9
jotubyl

A twoja wypowiedź co świadczy o tobie?

ocenił(a) film na 10
jotubyl

@Jotubyl
Żałosny język. Żałosne zachowanie, na równi z twoimi przedmówcami.

ocenił(a) film na 10
cubasaozora

Bez przesady 1/10 warto by było zapytać autora czy w ogóle zobaczył film, ale nie ma sensu. Głupia prowokacja szkoda czasu.

ocenił(a) film na 7
cubasaozora

Ma prawo ziom.

ocenił(a) film na 9
cubasaozora

polecam czubasie kino mniej skomplikowane, na poczatek klan i na wspolnej

użytkownik usunięty
djposypkreche

@up
Zgadzam sie.

@Topic
Ludzie macie oceniac film, a nie wyzywac sie nawzajem i to w jakze zalosny i infantylny sposob. Dajcie spokoj...

ocenił(a) film na 9
cubasaozora

Hmm, no 1/10 to nie bez przesady, ale np. mnie ten film jakoś nie porwał i nie wiem co w nim takiego boskiego, że znalazł się w TOP50 :P