jak jest Wasza ulubiona postac tego filmu. wiem ze bardzo ciezko jest podac tylko JEDNĄ ale postarajcie się.moja to Turek.
ale dowaliłeś.....na takie pytania odpowiedz jest prawie niemożliwa
(cyganie, Bullet Tooth Tony,Brick Top, Boris......po prostu wszyscy!!!!)
mickey ze swoim akcentem i uderzeniem miażdży :D chociaz faktycznie sporo tu swietnych postaci
trudny wybór :) franky, borys, tommy tak najbardziej... ale wszyscy byli powalajacy ;P
"Do you know what "Nemezis" mean?" - mysle ze kazdy milosnik zna ten cytat.Jak dla mnie Brick Top miazdzy,ale wszyscy zagrali swietnie:)
Tutaj chyba nie ma najlepszej postaci ! Wszyscy graja doskonale, wszyscy sa tak samo zabawni! Ale jesli ktos przlozylby mi do krocza rozzarzony wegiel to wybralbym Vincenta.
" Jak sie czujesz Vincent !?!?!? Czulbym sie lepiej gdybys nie uzywal mojego imienia SOL !!" HAHAHA
oczywiscie genialny narrator filmu, cygan, murzyni i 4fingers, szkoda ze go tak wczesnie usmiercili!!
Turkish, bo Statham jak zwykle zagrał swietnie. Ten jego glos jest niesamowity do filmow.
Wszyscy byli świetni, ale mój idol to Mickey !!! Zajebisty luzak, i odjechane oldscoolowe dziary !!!
A Avi nie byl fajny z tym "Tony otworz psa". Ale wszyscy byli swietni jak i caly film, Borys byl ostry ;))))
Nie da się wybrac jednej osoby :) Wszystkie postacie są oryginalne i zapadaja w pamięci, o czym bez wątpienia świadczą wasze wcześniejsze wypowiedzi :)
Avi zmiotl z przyjazdem do Londynu xD "Shut up and sit down, you big bald f*ck!" xDD A potem "-We got sandy beaches. - So? Who the f*ck wants to see 'em!"
Ja ma trzy:
1. Jak nie potrafili otworzyć drzwi po rabunku
2. "...Widziały gały co brały..."
3. Jak gruby przywalił w furgonetce i walnął tekst że była w martwym punkcie
Kulozęby Tony. Najlepszy motyw z chinolem: "Die, now you die, die....ooo..."
oraz motyw z bronią DESERT EAGLE POINT FIFTY (.50)
Moje ulubione postacie to Avi oraz Bullet Tooth Tony, a scena w barze kiedy Tony stara sie jak moze zabic Borysa to normalnie poezja :D
"Avi? Where's the case? What's Boris doing here? Boris? What're you doing here? *strzal*" hahahahah xD Tez te dwie postacie moje ulubione ^^
Turkish rządzi, sposób w jaki mówi, w ogóle to on tam miał najlepsze kwestie. Po prostu brilliant!!!
najlepszy bez dwóch zdań jest frankie four fingers,scena jak kupuje broń od borysa jest powalająca
Grubas też jest niezły, choć najbardziej podobał mi ten gościu co mówił "poczku róży" - niezły kozaczek :)
Bez wątpienia Skała ta scena jak mówi tym trzem przerażonym murzynom ze stoickim spokojem o karmieniu świń ciałami jest genialna!! Zagrana wspaniale, text też doskonały, mogę ją w kółko oglądać....
Bez wątpienia Skała ta scena jak mówi tym trzem przerażonym murzynom ze stoickim spokojem o karmieniu świń ciałami jest genialna!! Zagrana wspaniale, text też doskonały, mogę ją w kółko oglądać....
Mickey, ma coś w sobie :)
Ale fragment rozmowy Turkisha i policjanta też rozwala:
"-What's in the car?
-Seats and a steering wheel."
Hehehe :D
Mickey to mój ulubieniec. Przez ten swój cyganski sposób mówienia był najśmieszniejszy ;D do tego jest z niego luzak , dobry synek no i umie powalic człowieka jednym uderzeniem . Jest the best :D
Przede wszystkim - The Sneaky Fu*kin Russian - Boris. "Prawdziwy Rosjanin, jest wygięty jak sowiecki sierp i twardy niczym młot." Naprawdę nie można lepiej go opisać. No i ten tasak, pod marynarką.
Drugie miejsce: Turkish. Prawdziwy stoicki Anglik do tego przepełniony sarkazmem.
Ostatnie miejsce podium zajmuje Cegłówka. Następny ciekawy stoik. Nie jest tak sarkastyczny, jak Turkish, aczkolwiek całkiem inteligentny.
Następne 3 - poza podium, ale miejsca honorowe:
Kulozębny Tony i jego kumpel Desert Eagle .50
Vincent
Mickey