Akcja ? kradzież z sejfu piw paw narkotyki eh zero emocji.Dreszczowiec ? Tanizna morderstwo i kara śmierci :) A i znowu wątek pedofilu to się robi chore powoli :) Duża część morderców nawet tych seryjnych miała normalną seksualność a nawet za porządną i moralną :) Pani psycholog po za wyglądam nic ciekawego nie reprezentuje tani humanitaryzm kupiony w kiosku na promocji :) Również jestem przeciw KS ale w tym filmie robi się z nas głupców :) Nie jestem za ząb za ząb ale na pewno bym się nad nim nie litował :) Może taka niska ocena spowodowana tym że mało mnie co rusza ale naprawdę to średnia gra aktorska :) a i to cofanie się do pamięci mordercy trwa za długo wolałyby żeby było to pokazane od początku do końca a nie marne pół godziny rozmowy w panią psycholog :) Jedyne co można pochwalić to świetne lokacje :) i aktorkę jeżeli chodzi o dziewczynę głównego bohatera :)
Co masz na myśli pisząc "znowu pedofilia"? W sensie, że gdzie? Nie spotykam się aż tak często z tym wątkiem w filmach. Za to z morderstwami nieustannie.
Jeśli chodzi o seryjnych morderców to czytałam biografie wielu z nich i akurat wątek wykorzystywania seksualnego w dzieciństwie przewijał się bardzo często.