PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=882}

Przerwana lekcja muzyki

Girl, Interrupted
1999
7,9 254 tys. ocen
7,9 10 1 253867
7,1 39 krytyków
Przerwana lekcja muzyki
powrót do forum filmu Przerwana lekcja muzyki

i to na dodatek dzień przed moimi urodzinami :D. Nie moge się doczekać.

ocenił(a) film na 10
Sidewinder

13.stycznia, sobota, na Jedynce o 20.15. Naprawde warto!!!

ocenił(a) film na 10
Sidewinder

Wow to masz fajny prezent ;) nareszcie będzie w TV, bo o ile pamiętam to go raczej nigdzie nie puszczali, i to na TVP! HIT NA SOBOTE:) napewno niektórzy zasiądą sobie z popcornem z nadzieją na dobrą zabawe... ale nie będzie tak łatwo;) Pozdro

ocenił(a) film na 9
eVe_18

Liczę na dużą oglądalność, mimo że sam film widziałem z 4 razy już na VHS pożyczonym od kuzynki... Naprawdę warto... Wer poleca! :D

użytkownik usunięty
MegaTM

Jest 17.25, i ja jeszcze o nim pamiętam...
Mam nadzieje, że nie zapomnę :)

Sidewinder

Właśnie się skończył :) W sumie oglądałam go chyba z osiem razy na VHS i jeszcze mi się nie znudził. Film bardzo dobrze nagrany, a obsada wyśmienita. Ten kto go jeszcze nie oglądał to ma czego żałować.
Oczywiście uwagę zwraca rola Angeliny Jolie, która, według mnie, w pełni zasłużyła na Oscar'a :)
Pozdro dla fanów tego filmu i Angeliny ;)

ocenił(a) film na 8
ashleyangel

I po raz kolejny TVP utwierdziła mnie w przekonaniu, że pomimo wielu potknięć z jej strony, warto płacić abonament ;) Kawałek bardzo dobrego kina. Podczas pierwszej sceny wydawania leków od razu nasunęło mi się skojarzenie z "Lotem nad kukułczym gniazdem". Film wciągający, a kilku osobom z sąsiedniego wątku polecam go jeszcze raz, aby zobaczyły, że istnieją jeszcze dzieła nie tknięte na całym obszarze przez "fabrykę snów" - Hollywood (chociaż zakończenie troszkę trąci Hollywoodem, ale jednak nie przesłania ono w żadnym wypadku całości). Pozdrawiam