Świetny film, świetna historia i świetne role. Brawa dla Winony Ryder i jeszcze większe dla Angeliny Jolie. Lubię filmy z depresyjnym klimatem w tle, odtrutka na cukierkowe historyjki. 8/10
Taaaak, to niesamowity film.. ja bylam dwa razy po pol roku w klinice psychaitrycznej i znam te klimaty.. a film wprost kocham, mam go na dvd i chyba z milion razy juz go ogladalam.. tak mi sie podoba... za kazdym razem odkrywam w nim cos nowego... moze jestem troche zeschizowana ale kochjam moment kiedy lisa odkrywa rany na rekach daisy i potem samobojstwo daisy... ktore przyspieszyla lisa... lubie wszystkie scency z lisa i daisy oraz polly, nie podoba mi sie natomiast rola winony raider... nie wiem, jakos nie przypadla mi do gustu. Lubnie rowniez sciezke dzwiekowa do filmu, obie piosenki ta przy samobojstwie i ta kiedsy lisa i suzie graja dla polly... Ogolnie podoba mi sie bardzo fabula filmu. SWietny fiolm polecam wszystkim, nie tylko wielbicielom "depresyjnych klimatow"... dolaczam sie do braw dla angeliny!!!
Pozdrawiam!