6,5 5,4 tys. ocen
6,5 10 1 5359
Przesyłka ekspresowa
powrót do forum filmu Przesyłka ekspresowa

Śmiechy nie za wiele, ale akcja jest szybka, są obowiązkowe pościgi po uliczkach Paryża, fajne widoczki. Akurat wczoraj obejrzałem ten film i wcale nie jest zły. Nie trzeba przy nim za dużo myśleć czyli w sam raz wieczór po ciężkim dniu w Pracy. W dodatku jest polski akcent.
PS. najlepszy był "Skurwiel"

ocenił(a) film na 7
marcinfw

Film niezły, wątki humorystyczne na francuskim poziomie. Nieudacznik, który staje się kimś w wyniku serii niefortunnych zdarzeń. Niby trochę jak Emillien z Taxi jednak nie jest to żadne porównanie z mojej strony. Miła komedia, pozytywne zaskoczenie. 7/10

ocenił(a) film na 7
marcinfw

zgadzam się z tobą , ale mi trochę brakowało pościgów , szybkiej jazdy , w opisie filmu za bardzo wyolbrzymili wszystko, czegoś innego się spodziewałem , ale i tak film jest ok

ocenił(a) film na 9
MasteriusII

A mi odpowiada taki film, przynajmniej francuzi mają swój gust nagrywania filmów a nie zgapiania od amerykanów... W tym filmie sceny są przemyślane bardzo, jest dużo zaskoczeń dla widza, nie wiadomo nawet kiedy film skończy się, i to jest plus tego filmu. Dochodziło do akcji jakiejś, a tu znowu puf!, problem i następny pomysł na scenę. Naprawdę film warty obejrzenia:D

ocenił(a) film na 7
dave_18

Strasznie pokręcony film ale dobrze jest jak sie cos dzieje ;D ogólnie mi sie podobało ;) troche sie posmialam i było git :